Frankrike, Castelnaudary
...Hel andefett fra Frankrike, salt, pepper. KJØKKENSJEFENS TIPS: Åpne glasset 5 minutter før servering. Bruk en kniv som er skylt i varmt vann for å løsne og skjære foie gras. Pynt med noen korn av grovt salt før servering.
Portefølje (37)
...Hele ande foie gras i glass (finnes også i metallbokser). Flere formater tilgjengelig fra 100 til 350 gram. Produkter merket IGP Sud Ouest.
Portefølje (4)
Frankrike, Objat
...Oppdag vårt utvalg av foie gras med pepper fra hele verden. Hel andefett med timut-pepper (opprinnelse Nepal, syrlige noter), andefett med madagaskar-pepper (en kraftig villpepper), gåselever med sarawak-pepper (pepper fra Malaysia)...
Portefølje (7)
Frankrike, Castelnau-Chalosse
...La Basse-Cour Gourmet er en familiebedrift som spesialiserer seg på Foie Gras, beliggende nær Dax, i Chalosse, midt i landsbygda i Landes (40) i Sørvest-Frankrike, et område med tradisjonell landbruk. Kjærlige for regional gastronomi, dyrker familien vår en holdning for å produsere det beste innen andekjøkken. Alle våre produkter kommer fra mulard-anden, oppdrettet, foret og oppfettet med hel mais, sunt og naturlig, uten stress og med respekt, hos våre lokale produsenter.
Samsvarende produkter
DEN GOURMET GÅRDEN
DEN GOURMET GÅRDEN
Portefølje (1)
Frankrike, Rungis
...Spesialist på engros handel med fjærfe, vilt, foie gras og spekemat. Kontakt 01 41 73 09 86...
Portefølje (62)
Frankrike, OSSES
Ligger i Baskerland, er selskapet ARNABAR spesialisert på produksjon av foie gras og baskiske produkter. Slik produserer og markedsfører de følgende lokale produkter: foie gras-blokk, hel foie gras, halvkokt foie gras, andekonserver, axoa, baskiske oppskrifter, pâtéer og rillettes, pølser, spekemat, Espelette-paprika, viner og drikkevarer fra Baskerland, søte spesialiteter, sjømatprodukter, osv. ARNABAR tilbyr også delikate gavepakker som kan gis som bedriftsgaver.
Frankrike, Pomarez
I tre generasjoner har familien DUMECQ, som ligger i hjertet av Chalosse, produsert foie gras. I tillegg til foie gras produserer DUMECQ konservert mat og ferske produkter fra gården. De tilbyr dermed et bredt utvalg av produkter: ferske produkter (andefilet, hel and, andefett, andebryst), hermetisert andefett på boks eller glass, andebryst, mager, confit, andelår og vinger på boks, lokale produkter på boks (andefett, anderillettes med foie gras...) og gavepakker.
Frankrike, Lanzac
La Ferme de Grezelade ligger i en av regionene kjent for sitt fantastiske kjøkken, Quercy-Périgord. Familiebedriften spesialiserer seg på produksjon av konserverte produkter laget med foie gras. Bedriften produserer ferske produkter og hjemmelagde konserver. Den tilbyr foie gras (blokk med foie gras, hel andefett og halvkokt foie gras), andebryst, confit og ferdigretter. Den markedsfører også...
Frankrike, Saint-Berthevin
... fjærfeprodukter - Gårds-kylling - Coquelet - Vaktel - Perlehøne - Kanin - And (hel, andebryst, filet, vinge, lår ...) - Fette and (andebryst, foie gras) - Kalkun - Kalkundeler - Bearbeidede kalkunprodukter - Kebab - Kjøttpålegg - Due - Spillvilt - Bakverk / Brød - Smør - ...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play