Frankrike, Castelnaudary
...Franske linser, andeconfit, lår opprinnelse Frankrike, svinepølse opprinnelse Frankrike, svineconfit opprinnelse Frankrike, svor, tilberedt saus, hvitløk, tomat, salt, pepper, krydder. KJØKKENRÅD: Jeg har bestemt meg for å lage linsene som en Cassoulet. Bare varme dem opp i en leirgryte i ovnen, hvor jeg tilsetter et halvt glass vann. Jeg nyter dem med en Minervois og en lett hvitløksdresset grønn salat. Ifølge legenden gir linsene oss penger hele året hvis de nytes den 1. januar. Hvis de nytes i begynnelsen av hver måned, gir de oss jern.
Portefølje (37)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Grønn og svart olivenpaté med tomater. Ingredienser: Grønne og svarte oliven 54%, tomatpuré 27%, olivenolje og dobbel tomatkonsentrat 8%, kapers, løk, basilikum, ansjoskrem, salt. Bruk: Denne tapenaden kan brukes med pasta, pizza eller som tilbehør til grønnsaker, blandes inn i en saus, eller som tilbehør til grønnsaker, fisk eller hvitt kjøtt. Blandet med en vinaigrette, er det en original og nyskapende måte å servere en salat på. Glasskrukke 180g...
Portefølje (198)
Frankrike, Paris
... hibiskus i gryteretter for å gi en syrlig smak. Eller de tilberedes som saus og serveres som tilbehør. Senegaleserne bruker mye hibiskusblader med fisk, men de kan tilberedes i forskjellige retter. Videre er kelken, rød eller grønn, den mest konsumerte delen. De røde hibiskusblomstene har forskjellige diametre avhengig av varianter (vimto, khoor, thai, CLT92).
Portefølje (32)
Frankrike, Donchery
...Absorberende pulver som forvandler alle vannholdige væsker (vann, oppkast, urin, avføring, olje, egg, syltetøy, saus, fruktjuice, blod, vannbaserte kjemikalier, maling, fyringsolje, osv.) til en semisolid gel. Kan brukes på alle overflater som gulv, termoplast, fliser, tepper, osv. Uten risiko for blokkering av rørledninger. Biologisk nedbrytbart. *FORDELER Absorberer 50 ganger sin egen vekt...
Portefølje (187)
Frankrike, Aiguilhe
...), kalv fra Velay og Forez, fin fett fra Mézenc, svin fra Haute-Loire. Kalvehode, svineføtter, maouche lozérienne, potée auvergnate, kylling i gryte, blanquette de veau. Utvalg av tradisjonelle franske sauser, gribiche-saus, meurette-saus, ravigote-saus, grønn saus, madeira-saus, diable-saus, aioli. Utvalg av urtepestoer, bjørkeknopp-pesto, brenneslepesto. Sosse, gravy-saus, produkt fra Frankrike, tradisjonell fransk mat laget av en kokk. Arbeid på oppdrag.
Frankrike, L'hay Les Roses
...tomat, attiéké, peanøtt … - Frosne produkter: Tilapia, kyllinglår, Tex Mex, chinchard, saka saka, kuttet malangua, hel malangua, Wilki kylling, pulverisert kylling, inguay inguay, kuttet tunfisk, cotis … - Ris: Tilda, Akash, Laila, verdensris, lotus, perle av Asia, Family Elephant, - Tørre produkter: Mel, semule, potetflak, couscous … - Dagligvarer: Saus, krydder, olje, sardiner, sukker, buljong, Maggi, Yum Yum … Vi tilbyr kvalitetsvarer til en fordelaktig pris og rask levering over hele verden. For mer informasjon, vennligst kontakt oss på 0788369263.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play