... ståltanker med kontrollert temperatur Lagring i tanker for å bevare all friskheten i frukten CÉPAGES 53 % Cabernet Sauvignon 37 % Merlot 10 % Cabernet Franc DÉGUSTATION Kledd i en vakker fiolett farge, avdekker Château Talusson en floral duft og noter av friske røde frukter. Smaken er myk, med en mild fruktighet som gjør den tilgjengelig allerede nå. ACCORDS METS & VINS Château Talusson vil være ideell med grillet kjøtt på grillen, sauseretter eller fruktdesserter. Serveres mellom 16° og 18°C.
Portefølje (96)
Frankrike, Roubia
... Munn Kompleks, generøs, myk, sitrusnoter, grapefruktnoter, nektarinnoter, fine tanniner, smeltede tanniner, smidig, mineralaktig, strukturert kropp, god intensitet, god vedholdenhet. Mat- og vinparinger Kalde forretter, Middelhavsmat, Krydrede retter, Sushi, Fruktdesserter Farge: Rosé Druetype: Cinsault, Grenache Alkohol: 12,5% Innhold: 75 cl (Flaske)...
Portefølje (28)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
...{"TERROIR":"Lerete leire.","ACCORD METS/VIN":"Aperitiff, spekemat, pizza, fruktdesserter.","VINIFICATION ET ELEVAGE":"Druene høstet i svært god modenhet. Masing i 24 timer ved lav temperatur.","TEMPERATURE DE SERVICE":"Mellom 6 og 8°C.","Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Kartong med 6 flasker på 75cl","CEPAGE":"Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%).","NOTES DE DEGUSTATION":"Rosa saumonfarge. Harmonisk duft av små røde bær. Smaken er delikat, myk med en avslutning full av frukt og krydret pepperaktige noter.","APPELLATION":"AOP Rosé d'Anjou.","MILLESIME":"2020"}...
Portefølje (12)
Frankrike, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE er et familieeid selskap, grunnlagt i 1957. Det har bygget sitt rykte på produksjonen av den gamle provençalske oppskriften på Terrine de Grive. Andre unike oppskrifter samt spesialiteter fra Sørøst har blitt en del av det nåværende sortimentet og bidratt til selskapets utvikling. Spesialitetene fra Sørøst utgjør vårt produktsortiment: provençalske terriner, gamle terriner, ferdigretter i glasskrukker, tilbehørssaus, fruktdesserter.
Frankrike, Biars Sur Cere
ANDROS er et agro-industrielt selskap og et fransk merke som spesialiserer seg på bearbeiding av frukt og meieriprodukter til moser, syltetøy, fruktdesserter, fruktjuice, yoghurt, drikkeyoghurt, melkeprodukter, fruktdesserter, kvarg osv. Selskapet eier blant annet merkene ANDROS, BONNE MAMAN og MAMIE NOVA. Det er også til stede på markedet for sukkertøy gjennom sitt merke PIERROT GOURMAND.
Frankrike, Bordeaux
... de har utviklet et ekte partnerskap. Selskapet har dermed blitt en av markedets ledere i Frankrike (1000 tonn kaffe, 150 tonn te, 1000 tonn sukker og 100 tonn kakao). Destination tilbyr et strengt utvalg av produkter fra økologisk landbruk og rettferdig handel. Kaffe, te, kakao, sukker, honning, fruktdesserter, konfekt, kjeks, pålegg, ferdigretter, vin, mer enn 500 økologiske produkter... Hvert økologisk produkt blir valgt ut av ekspertene hos Destination i henhold til en spesifikk kravspesifikasjon når det gjelder smakskvalitet og sporbarhet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play