Frankrike, Avignon
Produsent av økologiske frukter og grønnsaker, FRDP er et selskap basert i Sør-Frankrike i Avignon. 100 % av aktiviteten er viet til økologisk landbruk i over 20 år. Faktisk representerer økologisk landbruk alle verdiene vi står for. Vår virksomhet består i å etablere forsyningskjeder for økologiske grønnsaker direkte fra bønder eller grupper av bønder i Frankrike, men også i naboland som Benelux...
Portefølje (105)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE har spesialisert seg i over 20 år på distribusjon av økologiske frosne produkter til profesjonelle. Vårt merke AQUIBIO er i dag anerkjent og populært blant helsekostbutikker, storkjøkken og bearbeidere. Vårt merke AQUABON dekker alle dine behov for villfisk og skalldyr, men ikke økologisk. AQUITAINE BIOLOGIE har en katalog med over 400 referanser av økologiske frosne produkter s...
Portefølje (184)
Frankrike, Paris
Frankrike, Grigny
...Enkel å bruke, dette produktet er et utmerket valg for dine forberedelser. Disse grønne aspargesene kan brukes som en enkel garnityr eller fremheves i hjertet av en rett. Dette kvalitetsproduktet vil gi en reell merverdi til alle dine forberedelser. FORPAKNING: 1 x 10 kg = 10 kg...
Portefølje (93)
Frankrike, Antibes
...trøffelsalter, og diverse sauser og pålegg beriket med våre egne trøfler. En garanti for kvalitet og sporbarhet. Produkter som vi lager lokalt i vårt verksted for å perfekt komplementere alle dine måltider og gastronomiske forberedelser.
Frankrike, Pessac
SAVIGNY SURGELES FRAIS er et familieeid selskap som spesialiserer seg på handel med frosne matvarer. De tilbyr kvalitetsfrosne produkter som frosne frukter, sjømat, spanske produkter, sopp, profesjonelle forberedelser, osv. Selskapet tilbyr rådgivning og promotering av frosne produkter. De jobber med industrien, lokale distribusjonsnettverk og store distribusjonskjeder med egen merkevare eller nøytral merkevare. Engasjert for kvalitet, er selskapet sertifisert ISO 20000.
Frankrike, Flagey
AGRODOUBS er datterselskapet av COQUY, eggprodusenten (hvite, gule, pasteuriserte eggeplommer). Det ble opprettet i 1990 for å utnytte overproduksjon. Med tyve års erfaring innen frosne dessertforberedelser, spesialiserer det seg på kulinariske forberedelser for hoteller, restauranter, sjokoladeprodusenter og næringsmiddelindustri. AGRODOUBS arbeider med pasteurisering etterfulgt av frys, og...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play