Frankrike, Artigues-Près-Bordeaux
Selskapet LA TOQUE CUIVRÉE er spesialisert på produksjon av cannelés, en spesialitet fra Bordeaux. Cannelé er en liten, smakfull kake med karamellisert overflate som nytes gjennom hele dagen, som dessert, til et ettermiddagsmåltid, eller til festmåltider. Den kan spises kald eller lunken og holder seg i flere dager uten å miste smaken.
Frankrike, Colomiers
Selskapet LE PETRIN DU PAPE er først og fremst et team av profesjonelle bakere som, takket være moderne utstyr, kan produsere tusenvis av brød hver dag. Teamet består av omtrent 100 personer som er spesialisert enten innen produksjon eller innen levering. Vi produserer og leverer i Toulouse og regionen rundt et bredt utvalg av hvitt brød, landbrød og spesialbrød, både bakt og forberedt. Vårt brødu...
Frankrike, Damigny
Les Etablissements Havard ønsker deg velkommen og gir råd for å lykkes med dine mottakelser, slik at din seremoni blir et uforglemmelig øyeblikk. Selskapet har eksistert i fire generasjoner og har stor erfaring innen matbransjen. Les Etablissements Havard kan levere råvarer til bakeri og konfekt, utstyr, profesjonelle klær, samt servise, duker, servietter og borddekorasjoner for å lette organiseri...
Frankrike, Paris
import og distribusjon av italienske frosne produkter.
Frankrike, St Médard D'eyrans
Opprettet i 2004, markedsfører selskapet GIRONDE SPECIALITES under sitt merke "Les pâtisseries d’Hubert" en spesialitet fra Bordeaux, canelés. Selskapet produserer canelés i industriell skala for å selge dem. Som et kvalitetsstempel, sporbarhet og matsikkerhet har selskapet implementert et kvalitetsprogram basert på HACCP-systemet og IFS-sertifisering.
Frankrike, Montbozon
Produksjon av Biscuit de Montbozon i Haute-Saône (Frankrike). Oppskriften på den autentiske biscuit de Montbozon er ikke ny. Alt begynte for lenge siden, ved hoffet til kong Louis XVI. Det er en revolusjon at alle i dag kan nyte biscuit de Montbozon. For før det kom inn i franskmennenes spiskammer, gjorde det stor suksess i Versailles, spesielt hos det kongelige paret. Så kom den franske revolusjo...
Frankrike, SAINT MEDARD D'AUNIS
Selskap opprettet av en Beste Håndverker i Frankrike innen konditori, spesialisert på produksjon av makroner og høykvalitets bakverk. Salg til profesjonelle i Frankrike og over hele verden i små og store volumer. Bredt utvalg av produkter. Utmerket pris-ytelse.
Frankrike, LE THOR
Vårt utvalg av økologiske paier: eple crumble paier, kirsebær paier, bringebær paier, eple paier, aprikos paier ....
Frankrike, Aubigny En Artois
Les Délices des 7 Vallées er et selskap fra Hauts de France som produserer frosne bakervarer og kaker for bakerier og konditorier. Vi lager kun kvalitetsbakervarer og kaker for å sikre smaken og aromaene av gode produkter.
Frankrike, Saint-Raphaël
Konditorier, Konfekt, Sjokoladeprodusenter, Alsace-spesialiteter, Delikatesse fra Provence, Karamelliserte frukter. Åpent fra tirsdag til lørdag: 6:30-19:00 Nettbutikk for våre konfekter: www.le-provencal.net...
Pâtisseries og delikatesser, Stéphane Glaciers skole, er rettet mot både entusiaster og fagfolk innen matfaget. Stéphane Glacier tilbyr fagfolk videreutdanningskurs i konditori, konfekt og sjokoladeproduksjon i henhold til en fastsatt kalender for året. Vi tilbyr rundt førti kurs ledet av Stéphane Glacier, Jérôme Le Teuff, hans konditor, samt et titalls talentfulle og anerkjente foredragsholdere.
Frankrike, Bruges
Opprettet i Brugge i 1990, er selskapet LE BOUCHON DE BORDEAUX en liten familiebedrift som spesialiserer seg på produksjon av småkaker og kjeks. Hovedproduktet til selskapet "Le Bouchon de Bordeaux" er en kjeks formet som en kork til en vinflaske. Utvalget av "Bouchons de Bordeaux" har utvidet seg med forskjellige smaker. Selskapet tilbyr også Canelous (formet som canelés med sjokolade), sjokolade...
Spesialist på salgsområder og butikkinnredning for matvarehandelen: Bakeri, Konditori, Sjokoladebutikk, Slakter, Grilling, Kjøttforretning - Catering.... MOSAIC Innredning tilbyr haute couture innen innredning. Finn alle realiseringene fra MOSAIC Innredning på nettstedet www.mosaic-agencement.com...
Frankrike, Saint-Loubès
Selskapet AQUITAINES SPECIALITES er spesialisert på produksjon og distribusjon av canelés fra Bordeaux. Oppskriften på canelé fra Bordeaux har blitt overlevert fra generasjon til generasjon i århundrer. Den unike smaken, det sprø laget og den myke kjernen er resultatet av en langsom og omsorgsfull produksjon. Selskapet AQUITAINES SPECIALITES er sertifisert IFS og BRC, disse sertifiseringene garant...
Frankrike, Mennecy
Frankrike, Saint Martin
Ferske produkter fra dagen produksjon av bakeri, konditorvarer og bakverk, smørbrød og kaffe Vi utvikler et konsept for franske bakerier, konditorier og smørbrød. Vi ser etter potensielle partnere i ditt område, ikke nøl med å kontakte oss slik at vi kan gi deg mer informasjon om dette prosjektet, i håp om at du vil finne interesse i utvikling og diversifisering av dine aktiviteter.
Frankrike, Tain L Hermitage
Bedriften Gâteau Dauphinois designer og produserer håndverksmessig fruktfylte småkaker uten fargestoffer eller konserveringsmidler, fra far til sønn. Som et resultat av sin suksess og kvalitet, selger bedriften sine produkter i Frankrike og nå også i utlandet. Deres tradisjonelle oppskrift og produksjonsmetode, uten konserveringsmidler, fargestoffer eller kunstige aromaer, gjør det likevel mulig å...
Frankrike, Arles Cedex
Spesialisert på håndlaget produksjon av makroner laget av mandler og glutenfrie. Mine produkter har blitt tildelt priser to år på rad av håndverkskammeret i 13 som en del av den gastronomiske ruten som belønner de beste håndverkerne i Bouche i departementet Bouches-du-Rhône. Jeg tilbyr omtrent tretti forskjellige smaker med naturlige fargestoffer. Mine produkter krever ikke noe kjølesystem og har ...
Frankrike, Narbonne
Pedro Sas er spesialisert på laboratorieprodukter for bakeri og konditori. Pedro har oppnådd et sterkt rykte blant fagfolk. Pedro har internasjonal rekkevidde og dekker 4 franske departementer: Aude, Tarn, Haute Garonne og Ariège.
Frankrike, Soultz Sous Forets
Selskapet Paul Heumann har produsert usyret brød siden 1907.
Frankrike, Sainte Hermine
Frankrike, Corbie
Frankrike, Roncq
Frankrike, Sarrebourg
Frankrike, Montelimar
Frankrike, Saint-André-Les-Vergers
Frankrike, Vitry Sur Seine
Frankrike, Osny
Frankrike, Labeuvrière
Utviklet fra det franske bakerhåndverket, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med sine fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og s...
Frankrike, ST BARTHELEMY DE BUSSIERE
DUFOUR INDUSTRIE er et selskap som spesialiserer seg på ferdigfylte bakverk. DUFOUR INDUSTRIE tilbyr deg et komplett og variert utvalg av dehydrerte produkter: kremkaker, babas, butterdeig, smuldrepai, genoise og marengs.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play