Frankrike, Gertwiller
... håndverk. I november 2009 åpnet palasset for pepperkake, hvor besøkende, guidet av Mannele, beveger seg gjennom ulike lekne og livlige rom hvor de kan oppdage opprinnelsen til pepperkake, dens produksjonshemmeligheter, men også dykke inn i et smakfullt univers hvor de fem sansene er i beredskap.
Frankrike, Roeschwoog
... for bedrifter eller bedriftskomiteer! - Våre "Bredele Bokser": Bredele Boks er en boks som inneholder alle ingrediensene du trenger for å lage deilige bredele enkelt og raskt. Weck-boksen er gjenbrukbar. En perfekt gaveidé for bedrifter eller bedriftskomiteer! - Våre gaveesker: velg produktene du ønsker, så lager vi en skreddersydd gaveeske! - I tillegg finner du alle ingrediensene, matdekorasjoner...
Frankrike, Six Fours Les Plages
Selskapet Péchés Gourmand er en fabrikk for småkaker og konfekt. Det som har skapt deres renommé, er kvaliteten på produktene, samt måten de blir laget på. Faktisk er det ved å respektere en produksjon som følger de reneste tradisjonene at smaken og kvaliteten på produktene forblir unik.
Konfektert av våre konditorer og konfektmakere med stor respekt for håndverkskunsten, inviterer de alsaciske spesialitetene, fra de mest tradisjonelle som småkakene og julekakene Bredele, sammen med våre fine småkaker Sablés og Moelleux, deg til å oppdage rikdommen i terroiret i vår vakre region Alsace og dens gastronomiske tradisjon. Våre Bredele, småkaker Sablés og Moelleux, pepperkaker, Beerawecka og Kougelhopfs vil bli levert direkte fra vårt Kreativverksted i Colmar.
Frankrike, Bohain En Vermandois
BISCUITERIE DUTOIT er spesialisert på ferdiglagde bunner i butterdeig og paideig, beregnet for håndverksmessige slaktere, delikatesseforhandlere og catering, samt mini bunner beregnet for eksportmarkedet. Vår misjon er å utvikle mer tekniske og innovative ferdiglagde bunner, tilpasset våre kunders bruksbetingelser: vanntetthet mot fyllinger, motstand mot frysing, holdbarhet under steking, ernæringsmessige kvaliteter, ...
Frankrike, Montgaillard
Bakeriet Védère er ambassadør for Pyreneene. Det viderefører den rike baketradisjonen fra disse høye områdene og lar oss gjenoppleve oppskriftene fra våre bestemødre laget med lokale råvarer. Hos Védère har hvete modnet under solen i Gers, eggene kommer fra gårdene i Gascogne, og smøret har ikke mistet noe av sin kremete konsistens fra i går. Fordi de tre grunnleggende verdiene til huset er terroir, tradisjon og autentisitet. Védère jobber for en bærekraftig og etisk utvikling.
Frankrike, Veurne
Pinson Biscuiterie er et matfirma som spesialiserer seg på produksjon av kvalitetskaker og marengs.
Frankrike, Bergerac
...Implementering av total sporbarhet for produktene (HACCP-standard) for bedre matsikkerhet. Denne kvalitetspolitikken, kombinert med en kontinuerlig kommersiell innsats og en utdyping av produktsortimentet, har gjort det mulig å utvide kundebasen til prestisjetunge varehus og eksport. Alimentation Fine de France tilbyr i dag, under sine merker M. de Turenne, Atelier Turenne og Lou Bersac, et utvalg av mer enn 1200 anerkjente kvalitetsprodukter, som fornyes hvert halvår med tilførsel av originale og eksklusive nyheter som Selôvin.
Frankrike, Tain L Hermitage
Bedriften Gâteau Dauphinois designer og produserer håndverksmessig fruktfylte småkaker uten fargestoffer eller konserveringsmidler, fra far til sønn. Som et resultat av sin suksess og kvalitet, selger bedriften sine produkter i Frankrike og nå også i utlandet. Deres tradisjonelle oppskrift og produksjonsmetode, uten konserveringsmidler, fargestoffer eller kunstige aromaer, gjør det likevel mulig å bevare denne deilige kaken i flere måneder.
Frankrike, Montans
Frankrike, Montpellier
Frankrike, Montbozon
Produksjon av Biscuit de Montbozon i Haute-Saône (Frankrike). Oppskriften på den autentiske biscuit de Montbozon er ikke ny. Alt begynte for lenge siden, ved hoffet til kong Louis XVI. Det er en revolusjon at alle i dag kan nyte biscuit de Montbozon. For før det kom inn i franskmennenes spiskammer, gjorde det stor suksess i Versailles, spesielt hos det kongelige paret. Så kom den franske revolusjo...
Frankrike, Paris
...Foreslå for kundene dine den småkaken de alltid har drømt om. "Mi-cuit" er en myk småkake som i USA, halvstekt på innsiden og sprø på utsiden. Alltid på utkikk etter trender, har vi siden 2019 utviklet "trendy" produkter rundt småkaken ved å gjennomføre markedsføringskampanjer på kjente steder. Vi har nylig utviklet vårt B2B-tilbud for å la kundene dine nyte dekadensen av småkakene våre. I dag har vi et flott fellesskap på over 150 000 personer (TikTok og Instagram) som ønsker å finne produktene våre igjen. Blir du den neste?
Frankrike, St Benoit
Gjennom årene har Biscuiterie Augereau utvidet sitt produktsortiment for å kunne tilby kundene sine stadig flere nye smaker. La deg bli forført av benoîtines og sablétines (husets spesialiteter) uten å glemme galetter og de uunnværlige Broyés du Poitou, Grand Broyé du Poitou, galetter fra Poitou, sablétines, benoîtines og makroner fra Poitou. Oppdag XXL-formatet av broyé du Poitou! Rund eller...
Frankrike, Briec
Frankrike, La Ciotat
Frankrike, Strasbourg
Frankrike, Tourche
Frankrike, Reims Cedex 3
Frankrike, Plailly
Frankrike, Amiens Cedex 1
Frankrike, Bergues
Frankrike, Vignoux Sous Les Aix
Frankrike, St Just St Rambert
Frankrike, Le Puy En Velay
Frankrike, Bergues
Frankrike, Chauffailles
Frankrike, Belle Isle En Terre
Frankrike, Seiches Sur Le Loir

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play