Frankrike, Castelnau-Chalosse
...La Basse-Cour Gourmet er en familiebedrift som spesialiserer seg på Foie Gras, beliggende nær Dax, i Chalosse, midt i landsbygda i Landes (40) i Sørvest-Frankrike, et område med tradisjonell landbruk. Kjærlige for regional gastronomi, dyrker familien vår en holdning for å produsere det beste innen andekjøkken. Alle våre produkter kommer fra mulard-anden, oppdrettet, foret og oppfettet med hel mais, sunt og naturlig, uten stress og med respekt, hos våre lokale produsenter.
Samsvarende produkter
DEN GOURMET GÅRDEN
DEN GOURMET GÅRDEN
Portefølje (1)
Frankrike, Rungis
...Spesialist på engros handel med fjærfe, vilt, foie gras og spekemat. Kontakt 01 41 73 09 80...
Portefølje (62)
Frankrike, Hagetmau
Siden 1929 har selskapet BESSE FOIE GRAS vært spesialisert på produksjon og salg av foie gras. Dermed tilbyr selskapet halvkokte foie gras, andefett, gåsefett og spesialiteter med foie gras. De tilbyr også terriner, pâtéer, andekonserver, cassoulet fra Landes samt smakfulle gavepakker for bedriftskomiteer.
Frankrike, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES er et selskap fra Landes som spesialiserer seg på produksjon og salg av andekjøtt. Den moderne produksjonsanlegget har sitt europeiske godkjenning og sertifisering for and med foie gras fra Sørvest-Frankrike. Dermed produserer LE GRENIER DES GASTRONOMES rå andefois gras, andebryst, tørket og røkt andebryst, andekonfit, andefett, halvkokt andefois gras og hermetisert andefois gras. LE GRENIER DES GASTRONOMES forplikter seg til å tilby deg produkter av høy kvalitet.
Frankrike, Rungis Cedex
... hemmeligheter for EUROVOLAILLES som tilbyr foie gras av høy kvalitet. Hos EUROVOLAILLES er kvalitet det viktigste med et svært bredt utvalg og mange referanser: gårdsfjærfe og Label Rouge-utskjæringer fra Vest-Frankrike og Orléanais, perlehøns og utskjæringer fra Landes eller Normandie, andebryst fra Gers, andunger fra Loué eller tilberedt due eller imperial. Uten å glemme noen spesialiteter som skiller selskapet ut, som geitekalv og melkekalv Label Rouge. Tradisjonelt håndverk for tørrplukking av kastrater. Levering mulig.
Portefølje (24)
Frankrike, Montaut
Grunnlagt i 1920, har Maison LAFITTE i fire generasjoner spesialisert seg på gastronomi fra Landes. Maison er den ekte spesialisten på tradisjonell fettrik and. Den produserer ande- og gåselever, confit, bryst, vinger og lår av and. Den tilbyr også forretter og ferdigretter som andepaté, andemousse, rillons og rilletter, tradisjonelle pâtéer, terriner, halvkokte pâtéer, kaviar fra Aquitaine...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play