Frankrike, Saint Cannat
...{"The harvest is done manually. At the cellar reception, the grapes are crushed and destemmed and the vinification follows a traditional method in stainless steel tanks: during the fermentation, the temperature is under control and a long maceration takes place during approximately 3 weeks to extract an optimum of colour, flavours, and tannins. The Malolactic fermentation and final blending are...
Portefølje (46)
Frankrike, Yssingeaux
Medlem av Nactarome-gruppen og merkevaren til Groupe Nactis Flavours, Sevarome er spesialisert på design og produksjon av mataromaer, nøttepreparater, aromatiske ingredienser, samt teksturmidler, stabilisatorer og fargestoffer for mat, for både matbransjen og industrien innen søte produkter. Sevarome arbeider innen både Bakeri-Patisserie, Konfektyr, Sjokolade, Iskrem og Restaurant. Basert i...
Portefølje (55)
Frankrike, Villeneuve-Loubet
Afghansk safran er i dag anerkjent som den beste safranen i verden. United Flavours of Food, som har sitt hovedkontor i sørøst Frankrike, er den eksklusive representanten for DIVINE HEALING SAFFRON i Europa. Vår afghanske safran, som er helt økologisk, har mottatt mange priser og laboratoriene rangerer den som nr. 1 i verden i henhold til ISO 3632-1 og ISO 3632-2: Grad A+ - Picrocrocine (smak...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play