Frankrike, Paris
...Boks med naturlige godbiter "MER" for hund eller katt 100% frysetørket eller tørket fisk Hunder og katter elsker smaken av frysetørket hundemat! Siden rå og ukokte ingredienser brukes uten betydelig bearbeiding, bevares den naturlige smaken av maten. Dette betyr at fruktene, fisken og kjøttet som brukes i formelen beholder alle sine deilige aromaer. Næringsstoffene bevares intakte takket være...
Portefølje (115)
Frankrike, Boulogne-Sur-Mer
...distributører og pålitelige agenter. Varlet har utviklet seg for å betjene sine kunder over hele verden. Varlet er den største franske produsenten av maskiner for forberedelse og bearbeiding av fisk, kjøtt og fjærfe.
Portefølje (48)
Frankrike, Marseille
Selskapet PRODIBIO ble grunnlagt i Lyon i 1998. Vi designer, utvikler, produserer og markedsfører produktserier for pleie av fisk og behandling og vedlikehold: saltvannsakvarier, ferskvannsakvarier, dammer.
Frankrike, MONTREDON CORBIERES
Spesialisert på bearbeiding av sjømat, distribuerer MERISUD sine produkter under to merker, Richesses de la Mer i ferskvareavdelingen, eller Armand Blot i delikatesseavdelingen. Omtrent femti referanser bærer merket til den sørlige kjøkken. Pastis, Cognac, tomat, safran, fennikel, hvitvin, olivenolje ... Med minimum 50% fisk, finner vi blant annet sjøpinnsvinpuré, zarzuela (fiskekjele) eller blekksprut på katalansk. Våre produkter (omtrent tretti referanser), som er av høy kvalitet, selges kun i glasskrukker og finnes i alle butikkjeder i det store Sør, fra Lyon til Bordeaux.
Frankrike, Rugles
... generelt industri. Aplifil designer og produserer produkter laget av krombelagt og/eller rustfritt stål, hovedsakelig for matbransjen og næringsmiddelindustrien: kjøtt, fisk, ost, bakeri. Aplifil produserer spesielt gitter, hyller, ovnsramper, modningskurver for ost, saltlakeutstyr, vogner og kurver. Caliste Marquis produserer mange produkter for store oppdragsgivere, med høy produksjonskapasitet på...
Frankrike, Plemet
Couédic Madoré Equipement er en spesialist på prosesser for slakting og skjæring av kjøtt. CME tilbyr et utvalg av maskiner, utstyr og tjenester for bearbeiding av kjøttprodukter, fisk og alle typer matvarer. CME viser sin evne til å tenke kreativt i utviklingen av prosesser og utstyr for ulike produksjonshastigheter og prosesser. Uansett størrelsen på prosjektet ditt, vil vi finne den løsningen som passer for deg. Fra den kommersielle fasen til idriftsettelse, garanterer vår ekspertise innen de ulike områdene av kjøttbransjen at du får verktøyet som er tilpasset dine behov.
Frankrike, Roscoff
... autentisiteten til produktene våre takket være en tradisjonell kokkemetode. VÅRT SKJÆREVERKSTED Vårt skjæreverksted gjør det mulig for oss å filetere og pakke fisken vår. Her fileteres forskjellige fiskefilet for hånd. EN ANSVARLIG OG KVALITETSBEVISST TILNÆRMING Hver landing klassifiseres etter ulike kriterier: fiskeområde, størrelse på individene, prosentandel hanner/ hunner. Ved mottak kontrollerer vi våre ankomster av fisk, skjell og skalldyr for å verifisere kvalitet og størrelse.
Frankrike, Baud
Spesialist på produkter fra sjømat, kjøtt, fjærfe og produkter, MAREL har i over 30 år levert presisjonsutstyr, integrerte løsninger, avanserte utstyr og systemer for bearbeiding av fjærfe, fisk, samt avanserte utstyr og systemer for bearbeidede produkter, under merkene Marel, Stork og Townsend Further Processing: linjer for behandling av fjærfe; maskiner og systemer for porsjonering, panering...
Frankrike, Roquefort
Opprettet for 35 år siden, er AQUALANDE den europeiske lederen innen akvakultur. Selskapet har utviklet seg innen alle aktiviteter i akvakultursektoren. Det har vokst gjennom tre dynamiske områder: utvalg og reproduksjon, oppdrett av ørret, og bearbeiding av ørret. AQUALANDE-gruppen er forpliktet til en bærekraftig og ansvarlig akvakulturtilnærming i naturlige omgivelser.
Frankrike, Schiltigheim Cedex
... spesifikke prosjekter frem til oppstart av installasjonen av dine verktøy. For kjøtt: maskiner for klassifisering av storfe og svin, robotisering av ryggsplittingsposter, fjerning av hoder, mekanisering av svineskjæring, skjæreområde, automatisk avlastning, robotbenk for klipping av ben. For grønnsaker, fisk, RGD og fjærfe: vakuumtransport av produkter og diverse avfall. Vår avdeling INDUSHYGIENE vil...
Frankrike, Tonneins
LES ATELIERS DE LA QUEILLE er spesialister innen design, produksjon og installasjon av rustfrie materialer for næringsmiddelindustrien. Vi tilbyr tilpassede serier av maskiner, utstyr og tjenester for bearbeiding av kjøttprodukter, fisk og hele næringsmiddelkjeden (konserver, bakverk...). Vi lager derfor maskiner for slakting tilpasset storfe, sau, svin, maskiner for transport, sortering og...
Frankrike, Choisy Le Roi
Frankrike, Carhaix Plouguer
Frankrike, Lorient
Frankrike, Loos En Gohelle
Frankrike, Penmarch
Frankrike, Pornic
Frankrike, Le Portel
Frankrike, Boulogne Sur Mer

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play