Frankrike, Yssingeaux
... Yssingeaux (Haute-Loire), har vår lokasjon et laboratorium og et dedikert team for utvikling av skreddersydde produkter. Takket være vår spesifikke ekspertise, gjør dette laboratoriet oss i stand til å skille oss ut og vise vår kompetanse gjennom ulike metoder, som den sensoriske ekspertisen til våre team, teknisk dyktighet i produksjonsprosessene, tilpasning til type applikasjon, samt utvikling av...
Portefølje (55)
Frankrike, Castelnaudary
... gastronomi og andre matspesialiteter. Frankrike er kjent for sin gastronomi, og vår region i Sørvest er en av de mest anerkjente for sine varierte og smakfulle retter. Familien vår har vært involvert siden 1993 i tilberedningen av deilige retter for våre kunder. Vi har som mål å fremheve ferske og hjemmelagde produkter fra vårt område. "Foie gras", "boudin", "magret de canard"... Men først og...
Portefølje (37)
Frankrike, CASTELNAUDARY Cedex
I hjertet av Languedoc og Pays Cathare, i Castelnaudary, i Aude, utvikler SODICAS CONSERVERIE under merket Audary det beste av tradisjonell mat fra Sørvest-Frankrike for din glede. Cassoulet, confiterte retter, ferdigretter, pâtéer, skinkeføtter, foie gras, så mange produkter som minner om godt liv og god mat. Våre lokale produkter og våre tradisjonelle oppskrifter blir stadig mer populære blant forbrukerne.
Frankrike, Gourdon
La Maison GODARD er spesialisert på produksjon av foie gras og lokale produkter fra Sørvest-Frankrike. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av eksepsjonell gåselever, foie gras i klut, med fiken, samt ferdigretter som andeconfit eller cassoulet.
Frankrike, Gourdon
Selskapet VALETTE har spesialisert seg på produksjon og salg av foie gras og svart trøffel fra Périgord siden 1920. VALETTE FOIE GRAS er en familiebedrift som selger autentiske og lokale retter. Vi tilbereder disse produktene generøst og tilbyr dem også i typiske ferdigretter fra Sørvest-Frankrike, som cassoulet. Vi distribuerer produktene våre i Frankrike og til eksport.
Frankrike, Paris
... retter er nøye tilberedt med respekt for råvarene og krydderne, og med dyktige kokkers presisjon som gjør det mulig å nyte en utmerket kulinarisk reise. De mest populære og emblematiske forrettene og ferdigrettene er laget og inspirert av det autentiske tunisiske kjøkkenet. Hemmelige med disse oppskriftene kommer ikke bare fra tilberednings- eller stekemetoden, men også fra krydderne og produktene som er 100% tunisiske, uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Middelhavet som du aldri har smakt det før: salat, bordoliven og krydder, ferdigretter, olivenolje.
Portefølje (20)
Frankrike, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE er et familieeid selskap, grunnlagt i 1957. Det har bygget sitt rykte på produksjonen av den gamle provençalske oppskriften på Terrine de Grive. Andre unike oppskrifter samt spesialiteter fra Sørøst har blitt en del av det nåværende sortimentet og bidratt til selskapets utvikling. Spesialitetene fra Sørøst utgjør vårt produktsortiment: provençalske terriner, gamle terriner, ferdigretter i glasskrukker, tilbehørssaus, fruktdesserter.
Frankrike, Saint Malo
... tilby deg eksepsjonelle produkter. Vi forplikter oss til å bevare marine ressurser ved å sikre en fiskepraksis som respekterer kvotene, som blir strengt kontrollert. Vi er dermed sertifisert MSC for bærekraftig fiske for våre fangster av torsk, hyse og sei, utført om bord på vårt fartøy l'Emeraude. Å bevare naturens rikdom er, for oss, nøkkelen til et kvalitetsprodukt for i dag og i morgen...
Portefølje (43)
Frankrike, Arles
... "Gourmet Provence, Utvalg Middelhavet" som inkluderer et utvalg av produkter fra Sør-Frankrike, valgt fra de beste produsentene: - Olivenolje, hermetisert tunfisk og sjømat, aperitiffprodukter, oliven, sauser og grønnsaksprodukter, osv. Gourmet Provence blir nå den foretrukne partneren for kjedene ved å tilby våre produkter under egen merkevare, merkevaren Gourmet Provence, hvit merkevare eller...
Portefølje (142)
Frankrike, Auros
... pølsemakere, har vi alltid forsvart lokale og håndverksmessige ferdigheter. Hos MAISON VOISINE har vi to steder som er resultatet av et familie samarbeid: en produksjon i PAU med Frédéric Lacoste, Mester Håndverks Pølsemaker og Catering, og et utvalg av produkter, kald lagring, og ordrebehandling i AUROS, nær BORDEAUX. Her har vi utviklet et markedsføringsverktøy som også er tilgjengelig for...
Portefølje (31)
Frankrike, St Medard D Eyrans
Opprettet i 1948 i Nérac i Lot-et-Garonne, har selskapet LOU GASCOUN bygget sitt rykte i nesten 50 år på ett enkelt produkt: den berømte gule boksen med svineleverpostei basert på en familierett. Alle våre produkter er laget for hånd og er basert på tradisjonelle oppskrifter fra Sørvest-Frankrike, laget av ferske ingredienser som er nøye utvalgt og tilberedt uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyr foie gras, pâtéer, ålmatelote, suppe fra Arcachon-bassenget, lamproie, osv.
Frankrike, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE jobber tett med fagfolk innen matbransjen for å tilby løsninger for deres cateringvirksomhet og for å levere foie gras. EURALIS GASTRONOMIE har flere merker avhengig av de ønskede markedene, som ROUGIÉ, MONFORT eller JEAN STALAVEN. Vi er spesialister på oppdrett og bearbeiding av ender og gjess.
Ligger i hjertet av Sørvest-Frankrike, i Albigeois-regionen, dedikerer vi all vår virksomhet til produksjon av høykvalitetsprodukter som foie gras, confit og cassoulet, blant mange andre. I 4 generasjoner har vi tilbudt ferske produkter hele året, i tillegg til våre serier av hermetikk og gourmetpakker. Oppdag uten videre våre magret og confit av gås eller and fra Sørvest-Frankrike.
Portefølje (4)
Frankrike, Avignon
Siden 1987 har AGIS vært helt dedikert til smaken. Den kontinuerlige skapelsen av nye oppskrifter og jakten på de beste ingrediensene er uttrykket for en unik kulinarisk kompetanse, til tjeneste for tradisjonelle retter og verdens kjøkken.
Frankrike, Saint Martin Des Entrées
Frial er spesialisert på premium frosne matvarer: sjømat og ferdigretter. Frial er den europeiske lederen innen ferdigretter, spesielt takket være sin filosofi: smak, service og naturlighet. Frial velger naturlige ingredienser, uten GMO eller kunstige fargestoffer, og tilbereder dem med respekt for tradisjoner og håndverk, med lavt innhold av salt og fett. Emballasjen er valgt for sin praktiske bruk for oppbevaring og for rask tilberedning for forbrukeren.
Frankrike, Figeac
Huset Jean LARNAUDIE er spesialisert på produksjon av regionale spesialiteter basert på andekjøtt. Selskapet produserer derfor foie gras, confiterte produkter, terriner og ferdigretter. Hos Jean Larnaudie blir hele foie gras fortsatt tilberedt på en manuell og tradisjonell måte. Forankret i mer enn 60 år i Lot i Quercy, er Jean Larnaudie først og fremst menn og kvinner som er knyttet til det...
Frankrike, Sisteron
Selskapet Taste of Provence er en produsent av tradisjonelle provensalske retter. Selskapet har et variert utvalg av produkter som er 100 % provensalske. Det er takket være disse typiske rettene, laget med provensalsk håndverk, at selskapet har klart å etablere seg på det franske markedet for ferdigretter.
Frankrike, Les Mées
Selskapet Midi Charcuterie, markedsført under merket Gil Traiteur, er en bedrift spesialisert innen agroindustri, og mer spesifikt innen middelhavsmat. Selskapet har forlatt tradisjonell charcuterie og spesialiserer seg på produksjon av «Provençalske Smaker», som marinert grønnsaker og sopp, marinert spesialiteter «Gil Traiteur», marinert sjømat i olje, pålegg (våre «Taillas») og kulinariske hjelpemidler.
Frankrike, BEDARRIDES
Stort utvalg av tradisjonelle pastaer (fylte og ikke fylte), og vi tilbyr også et utvalg av sauser for å berike vårt produktsortiment. Våre fylte pastaer er tilgjengelige i et stort utvalg av former og farger, og vi produserer mer enn førti forskjellige typer pasta som distribueres til et utvalg av spesialbutikker, som delikatesseforretninger og cateringfirmaer, men også til distributører i...
Frankrike, Saint-Félix Lauragais
... en håndverkskonservering til å fungere: upåklagelige råvarer, samt forskning og anvendelse av de ancestrale oppskriftene som har blitt oss overlevert. Han fikk derfor bygget en konserveringsfabrikk på Ferme de Bordeneuve og ansatte en av de berømte kokkene fra Lauragais: fru Sicard, som, til tross for sin søte stemme og sitt bestemoraktige smil, ledet sitt kjøkken med jernhånd. Dette gjorde det mulig, med hjelp fra kokk Gilles Goujon (trippel Michelin-stjerne), å utvikle våre endelige oppskrifter som passer til konservering og ganen til de mest kresne gourmetene.
Frankrike, Chef Du Pont
Mont Blanc SAS er spesialisert på produksjon av meieriprodukter som de markedsfører under merkene Mont Blanc og Gloria.
Frankrike, St Agathon
... vår tradisjonelle kjærlighet til brød. I dag forbereder Daunat også salater, desserter, naturlige snacks, mellommåltider... Et stort utvalg av oppskrifter å oppdage ... Baguettesandwicher. Club-sandwich og trekantsandwich. Wraps. Salater. Kaker. Fra salater til trekanter, via desserter eller snacks, tilbyr Daunat deg snackingpausen for alle dine ønsker. Nyt hvert øyeblikk.
Frankrike, Bergerac
...Implementering av total sporbarhet for produktene (HACCP-standard) for bedre matsikkerhet. Denne kvalitetspolitikken, kombinert med en kontinuerlig kommersiell innsats og en utdyping av produktsortimentet, har gjort det mulig å utvide kundebasen til prestisjetunge varehus og eksport. Alimentation Fine de France tilbyr i dag, under sine merker M. de Turenne, Atelier Turenne og Lou Bersac, et utvalg av mer enn 1200 anerkjente kvalitetsprodukter, som fornyes hvert halvår med tilførsel av originale og eksklusive nyheter som Selôvin.
Frankrike, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA er et konserveringsfirma som ble grunnlagt i 1991 av CHARLES ANTONA nær Ajaccio på Sør-Korsika. Det er spesialisert på produksjon av regionale spesialiteter fra Korsika, basert på fremheving av en tradisjonell regional matlaging, og bruker den nyeste teknologien innen næringsmiddelindustrien.
Frankrike, FONTAINE DE VAUCLUSE
... liker også å skape nyheter både når det gjelder produkt og emballasje. Nyheten i år kommer fra sammensetningen av våre smørbare spesialiteter og den ancestrale oppskriften på "gibassié" fra Provence, som har gitt opphav til en aperitiff-kjeks laget med olivenolje, uten smør eller egg, og med smaker fra Provence, Croq’ Apéro.
Frankrike, Yffiniac
STALAVEN er en av de ledende aktørene i Bretagne innen næringsmiddelindustrien, spesielt på markedene for kjøttprodukter og cateringprodukter. Halvparten av virksomheten retter seg mot uavhengig handel, noe som gjør selskapet unikt, der kvalitet og service er de viktigste prioriteringene. Produsenter av ferdigretter. Produsent av sammensatte salater.
Frankrike, GARDANNE
våre produkter: svarte oliven i gresk stil, krydrede knuste oliven, Coquillos oliven, aperitiff oliven, Agosti oliven.........
Frankrike, Saint Genis Laval
Frankrike, Saint Gilles Croix De Vie
Leverandør av 100% av de franske distribusjonskjedene, og i utlandet, utvikler vi hermetiske produkter (lang holdbarhet) til våre merker, eller de av våre partnere (MDD, industri, eksport, restaurant). Noen eksempler: - Carrefour, Leclerc, Casino, Auchan ... - Nestlé, Maremi, Mollerens, Haudecoeur (halal), Zaniboni - TJ Morris (UK), Cora og COOP Ungarn, ALDI (Sveits), Dollarama (Canada) - Ede Ruy, ID Services, Pomona, Gages de Qualité et de Sécurité. Vi er sertifisert IFS og BRC på høyeste nivå. Vi ønsker å inngå nye partnerskap og utvikle, sammen med dem, varige relasjoner.
Frankrike, Toulouse
... er familiens vugge. Selskapet har i dag rundt førti ansatte som brenner for sitt yrke, og som viderefører arbeidet til et tyvetalls tradisjonelle lokale oppdrettere: ekte partnere som er nøye utvalgt og kontrollert av Maison Samaran, i regionen Midi-Pyrénées. Siden 2008 har Maison Samaran ønsket å videreføre sin kultur for smak samtidig som de lytter til kundenes ønsker. De har derfor opprettet et Røykhus og Bedrift i sin nye butikk på plass Victor Hugo, som vitner om dynamikken til et tradisjonelt hus med blikket rettet mot fremtiden.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play