Frankrike, Dardilly
...toaletter og bad. Godkjent for kontakt med mat, anbefales det også brukt i storkjøkken (restauranter, kantiner osv.) for hygiene av vegger, dører, kjølerom, traller, kjøleskap, benkeplater, utstyr… og i næringsmiddelindustrien. Det oppfyller bakteriedrepende standarder EN13697 og EN1276, virusdrepende standard EN1650, og soppdrepende standard EN14476 5H3N8 - H5N1 - H1N1. Flaske på 750 ml med sprayfunksjon. Bakteriedrepende produkt TP4 og TP2, aktiv biocidsubstans: 0,09% (m/m) dikloryldimetylammoniumklorid.
Portefølje (42)
Frankrike, Belley
...TABLIER NITRILE for næringsmiddelindustrien og kjemisk industri som beskyttelse mot sprut. Karakteristikker: Nitrilstoff belagt på 2 sider på polyesterunderlag Svært høy motstand mot animalsk fett, blod og temperatur. Beholder sin smidighet og blir ikke hard. Motstår saltsyre ved 37%. Rengjøring skjer ved vask med vann ved maks 30°C, tilsatt en nøytral, ikke-syreholdig desinfeksjonsmiddel...
Portefølje (30)
Frankrike, Longvic
... anbefales spesielt i storkjøkken (restauranter, kantiner osv.) for hygiene av gulv, vegger, dører, kjølerom, vogner, kjøleskap, benkeplater, utstyr... men også for desinfisering i landbruks- og næringsmiddelindustrien (meierier, salting, slakterier...). Dette produktet er tilpasset bruk i trykk-skumkanoner og skumkanoner, det produserer et veldig fint skum som gjør det mulig å se den behandlede overflaten og sikrer dermed rengjøring og desinfisering i samsvar med hygienestandardene i kjøkken og i landbruks- og næringsmiddelindustrien.
Portefølje (10)
Frankrike, Lyon
...Desinfeksjon uten skylling og ved spraying av overflater og hender. - Potensielt fradragsberettiget OETH-skatt på opptil 19%. Registrert varemerke Protect Act by Flavien. VIRO-BACTER brukes til desinfeksjon uten skylling og ved spraying av overflater og hender. Den er beregnet for profesjonell bruk og brukes i næringsmiddelindustrien, matbransjen, industrier, kontorer, steder som mottar publikum og enhver annen aktivitet. VIRO-BACTER kan også brukes i økologisk landbruk (i samsvar med forordning CE 1358/2014).
Portefølje (9)
Frankrike, Dammartin En Goele
...Dette ferdigblandede produktet brukes til samtidig rengjøring og desinfisering av overflater og små gjenstander. Det dreper mange mikrober og forebygger risikoen for kontaminering. Godkjent for kontakt med mat, anbefales det å bruke i storkjøkken (restauranter, kantiner osv.) for hygiene av vegger, dører, kjølerom, vogner, kjøleskap, benkeplater, utstyr... og i næringsmiddelindustrien...
Portefølje (30)
Frankrike, Cachan
... næringsmiddelindustrien. Kan damp desinfisere uten å bruke produkter? Ja, dampen, takket være en høy temperatur (opptil 180°C under et trykk på 8 bar) og høyt trykk, dreper skadelige mikroorganismer. Derimot vil det ikke være noen varig effekt over tid, i motsetning til en desinfisering som kombinerer damp og desinfeksjonsmiddel. Varigheten av et produkts effekt refererer til hvor lenge produktet vil forbli aktivt. Dette kan vare i flere dager avhengig av produktene som brukes.
Portefølje (41)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play