Frankrike, Avançon
Siden 2009 har Samuel Pocquet, en lidenskapelig birøkter, svart på behovene til profesjonelle med et tilbud av honning i bulk. Hos Pocquet Apiculture tilbyr vi fat på 300 kg eller bøtter på 20 eller 40 kg, hovedsakelig for "Miel de Fleur" og "Miel de Tilleul". Våre produkter er laget med respekt for tradisjonelle prosesser, samtidig som vi bruker moderne utvinningsteknikker, som sikrer en storskal...
Portefølje (62)
Frankrike, Arles
Frankrike, Villarembert
Confiserie Spagnolo er en liten fransk bedrift som ligger i stasjonen Corbier i Sybelles-domenet i Savoie. Beliggende 1500 meter over havet, har Antoine og Manon spesialisert seg på produksjon av gamle godterier tilgjengelig for direkte salg eller i vår nettbutikk. De tilbyr forskjellige kokte sukkertøy laget i en maskin fra 1930-tallet basert på: - naturlige aromaer: fiol, bringebær, blåbær, fer...
Portefølje (8)
Frankrike, Saint-Etienne
Skapere av smakfulle minner i 3 generasjoner og spesialister på fransk sjokolade, setter Confiserie des Arcades og deres team sin ekspertise i tjeneste for smaksløkene dine! Sjokolade, godteri, drageer, fin kaffe, delikatesse... Finn din lykke i våre butikker med tusen og én smak! Velg blant det mangfoldet av merker som tilbys: Weiss, Voisin, Valrhona, Michel Cluizel, François Doucet, Chocolaterie du Val Janon, Médicis, Haribo...
Frankrike, Peyruis
La Maison Manon ble til gjennom møtet mellom René MANON, birøkter, og Louis BELLON, konditor. Slik har det siden forrige århundre blitt forvandlet til glede for alle godterielskere, de vidunderlige produktene fra vårt område. Confiserie-Chocolaterie MANON ligger i Peyruis i Alpes-de-Haute-Provence (04) i hjertet av Val de Durance, mellom Provence og Alpene. 100% håndlaget produksjon Vår sjokolade...
Portefølje (51)
Frankrike, Saint-Rémy de Provence
Grunnlagt i 1866 av Marius Lilamand, som da var konditor-sukkerbaker i hjertet av Saint-Rémy de Provence, ble Confiserie Lilamand overtatt i 1903 av sønnen Justin, som viet seg utelukkende til kandiserte frukter og etablerte sine nye verksteder i det gamle garveriet ved utgangen av landsbyen. I dag viderefører Pierre Lilamand, ved å anvende oppskriften fremmet av Nostradamus og Olivier de Serres, fire århundrer tidligere, dette håndverket som har blitt overlevert i fem generasjoner, i denne fabrikken som er fylt med historie.
Frankrike, Brignoles
... privatpersoner og profesjonelle! Confiserie-foraine-Export.com er versjonen dedikert til eksport av confiserie-foraine.com (for områdene Frankrike Over Hav og utenfor EU). Vi leverer overalt i Europa og er tilgjengelige raskt (se vilkår i seksjonen "levering" på vår nettside).
...Confiserie Lopez ligger ved Front de Mer siden 1977, etter arven etter det berømte konfektfirmaet Tamisier. Manuel Lopez, mesterhåndverker, lager alle sine konfekter på en håndverksmessig måte. Niniches, Berlingots, Sucettes, Sucres d'Orge, Bois cassés, Réglisses, Guimauves, Nougats og Karameller med havsalt lages for hånd foran kundene til stor glede for både små og store. Butikken er stengt fra...
Frankrike, Collobrieres
Selskapet Confiserie Azuréenne spesialiserer seg på produksjon av kakao, sjokolade og konfektprodukter. Produktene deres inkluderer spesielt glasert kastanje, kastanjekrem og kastanjeis.
Frankrike, Aix En Provence
Siden sin opprettelse har Roy René hentet sine oppskrifter fra den reneste tradisjonen av konfekt og søtsaker fra Provence. Calissons, Nougater, Konfekter… Fra den lyse, edle og generøse calisson-deigen til den sprø, svarte nougaten i fine biter, hedrer Roy René materialene, smakene og smakene, for purister og for godterientusiaster i alle aldre. Alle disse søte tonene er frukten av et langt arv o...
Frankrike, Saint Maur Des Fossees
Sté Médicis, spesialist på konfekt og sjokoladegodteri med mandler, sprø nougat, formet som dragéer. Nye smaker: karamell med Guérande-salt, gianduja, nougatkrem, cappuccino av ren arabica.
Frankrike, Aix En Provence
Léonard Parli, produsent av calissons i Aix en Provence, tilbyr deg et bredt utvalg av calissons og cabossons i sin nettbutikk for konfekt.
Frankrike, Eguilles
Fruidoraix-fabrikken er spesialisert på produksjon av calissons. På vår store produksjonsanlegg tilbyr vi å la publikum oppdage de ulike tradisjonelle håndverkene innen konfekt: produksjon av calisson-deigen fra råvarene (melon, mandler, kandiserte appelsiner), koking i vannbad, forming og glasering, samt produksjon av aromatiserte nougater, påske-nougater og noen sjokoladekonfekter.
Selskapet CHOCMOD er en familiebedrift grunnlagt i 1948 i Tourcoing, Frankrike, under navnet CHOCOLATERIE ET CONFISERIE MODERNE. Den lidenskapen for sjokolade som driver brødrene Destombes, gjør at de kan utvikle virksomheten sin, som snart strekker seg utover de regionale grensene. Selskapets anerkjennelse har vært internasjonal siden slutten av 80-tallet. I 1995 endrer selskapet navn til...
Portefølje (6)
Frankrike, Angers Cedex 2
Distributør i Frankrike og eksport av konfekt. (godteri, nougat, praliner, håndlagde sukkertøy, amerikansk lakris, tørket frukt). Ingredienser for produksjon av kokt sukker og nougat, bakervarer. Produktutvalg for spesialister innen konfekt. Store merker. Plast- og papiremballasje. (Polypropylenposer, cellofan, papir, rør eller granita-flaske, sugerør). Granita-produkter.
Frankrike, 17490-Gourvillette
Frankrike, Saint Anne
Frankrike, Signes
Frankrike, Strasbourg
Frankrike, Cambrai
Frankrike, Carpentras
Frankrike, Nancy
Frankrike, Fontaine-Notre-Dame
Frankrike, Paris
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play