No results

Det er ingen resultater for
"cold cuts board"

Produkter for "cold cuts"
Splettede Bånd og Kutte, Kaldvalset
Edelstahl med service I begynnelsen står coilen. Som det første bearbeidingssteget skjer det vanligvis en lengdeskjæring av rustfritt stål kaldt bred...
Kaldsag - VMS 350 PV, VMS 370 PV - Klassikere i ethvert verksted som krever presise metallkutt
Enkel betjening, robust design og presise kutt gjør metallkappende kaldsager i VMS-serien til en pålitelig partner i verkstedet og fabrikken. De er ek...
Ekstruderte Deler - Varmekstruderte og Kaldekstruderte Deler
Modulus Metal har en ISO-sertifisert leverandørbase, og våre partnerleverandører har mange års erfaring innen produksjon av bil-, luftfarts-, landbruk...
Sirkelsag - DY 315 Semiautomatisk Sirkelsag
-RPM valg for forskjellige materialer med 2-hastighets motor -45° høyrehånds til 45° venstrehånds sagposisjonering, nøyaktig kutting i to retninger -K...
Vannskjæring - Presis vannskjæring av stålprofiler og utskjæring
Vannskjæring har mange fordeler sammenlignet med andre skjæringsteknologier. Blant de viktigste fordelene med metoden kan vi inkludere evnen til å skj...
Kjølelagringsprofiler
Kjølelagerprofiler...
Alle typer av pålegg
Ekstra, Iberisk og Bellota...
Svinekjøttskjær
Oppdag våre høykvalitets svinekjøttskjær, utvalgt for sin smak og tekstur for å forbedre matlagingen din. Enten du leter etter mørt svinekjøtt fra len...
MATINTERKALER - Beskyttelse for matbiter, fisk, kjøtt, pålegg..
Glatt mellomlag, som gjør det mulig å skille fint skiverte matvarer for å forhindre at skivene klistrer seg sammen. Garanti for kontakt med mat.
Kaldvalsingslinje coldrive mv
Coldrive MV er en kaldvalsingslinje med enkelt vertikalt trekkekapstan for produksjon av glatte og ribbede tråder fra Ø 4 til Ø 12 mm. Denne kaldtrekk...
PUR Panel 100 - Kutte lengde L = 2100 mm, Bredde 1000 mm - Kjølerom
PUR-panel 100 - Kutte lengde L = 2100 mm, Bredde 1000 mm...
Modnet prosciutto - Parma-skinke, KONGEN av pålegg.
Prosciutto laget av lårene til griser fra Food Valley, naturlig modnet i åsene. Minimum modning på 12 måneder, opptil 24 måneder.
Fløyter med halvmyke oster og pålegg
Utrolig sprø flares fylt med deilige gule oster og smakfulle pålegg. Hemmeligheten bak suksessen ligger i vår håndlagde deig.
Italienske Kaldskjær og Oster - aperitiff med italienske kaldskjær og oster
Utvalg av tradisjonelle italienske spekemat og oster. 30 måneder gammel prosciutto crudo, lårfilet, rød hvitløkssalami og pecorino med svart trøffel, ...
Kald kuttesaks
Kald kuttesaks...
LOT O-1 - Skjærebrett for Kaldskåret
Sett med 4 to-nivå serveringsbrett med en nedre base på 24 cm laget av tre og en øvre base på 26 cm. Sidehåndtak i høykvalitets gravert rustfritt stål...
Råhud Kylling
Sammensetning: kylling 32%, storfekjøtt hud 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotei...
SAGSKJÆRINGER
En stabil båndsagautomat skjærer både profiler og massivt materiale med en diameter på opptil 260 mm. Gjennom høy nøyaktighet og presisjon kan de pro...
Indrefilet
Lomo Filét Solomillo Filét Pure Filét Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjølt -1º/+2º og frys...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play