Frankrike, Saint Saëns
Vårt selskap, NLC Deco, har 17 års erfaring med import av høykvalitets statuer i harpiks. Vi setter vår ekspertise til din disposisjon for å tilby unike og originale produkter som vil tilføre et preg av originalitet til din innendørs og utendørs dekorasjon. I nært samarbeid med leverandører fra hele verden, tilbyr vi et bredt utvalg av over 6000 statuer i harpiks, fra reproduksjoner av antikke st...
Portefølje (46)
Frankrike, Arengosse
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX er din foretrukne partner for unike og raffinerte kulinariske kreasjoner. Som en spesialisert produsent tilbyr vi et variert utvalg av sukker og salt med eksklusive økologiske smaker, ideelle for å heve rettene dine gjennom hele året, samt gavepakker og sirup for å berike smaken av drikkene dine. Vi tilbyr aromatiserte og fargede sukker: bringebær, pasjonsfrukt, kanel...
Portefølje (200)
Frankrike, Avignon
...Le Shiitaké biologique de son nom latin Lentinula Edodes appartient à la famille des Marasmiaceae. C'est un champignon comestible poussant sur le bois de divers feuillus. Après réception à l'usine, les shiitakés biologiques sont lavés, émincés puis surgelés IQF. Shiitaké issu de l'agricluture biologique: 100% Total énergetique: 20 Kcal 83 kJ Fibres alimentaires: 2,3 g Protéines: 2,4 g Sel: Traces...
Portefølje (105)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Hele tørkede champignon.
Portefølje (6)
Frankrike, Paris
...En av påleggene i "Apéritif des Sept Collines"-serien. Godt grillet, lett krydret Et deilig pålegg med intens smak av sopp. Perfekt å smøre på brød for å nyte som aperitiff, eller å bruke i matlaging, med fjærfe eller på grillet kjøtt. Sammensetning: Champignon fra Paris opprinnelse Frankrike (79%), smør (20%), salt fra Guérande, pepper. Dimensjoner: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h) Nettovekt: 100 g...
Portefølje (200)
Frankrike, Marseille
Frankrike, Cournon D'auvergne
...Champignon*(pleurote) (45%), potet*, Fourme d’Ambert AOP* (13%) (pasteurisert melk fra ku*, salt, melkesyrebakterier og modningskulturer), kokevann, solsikkeolje*, rismel*, hvitløk*, svart pepper*. * Ingrediens fra Økologisk Landbruk - Allergener Produsentene bak oppskriften Champignon: La Ferme de Fons des Ores Poteter: Les Jardins d'Ys og Auvabio Fourme d'Ambert: Société Laitière de Laqueille...
Portefølje (37)
Frankrike, Villers La Montagne
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE har spesialisert seg i over 20 år på distribusjon av økologiske frosne produkter til profesjonelle. Vårt merke AQUIBIO er i dag anerkjent og populært blant helsekostbutikker, storkjøkken og bearbeidere. Vårt merke AQUABON dekker alle dine behov for villfisk og skalldyr, men ikke økologisk. AQUITAINE BIOLOGIE har en katalog med over 400 referanser av økologiske frosne produkter s...
Portefølje (184)
Frankrike, Bidart
La Maison Caudalie, den biologiske, naturlige og ville eksellensen! Fra sine vennlige tapas, "infarinata eller tempura" frosne (croquetas, blekksprut, rabas...) sertifisert IFS, uten fargestoffer, konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer, til de ville fiskene og andre sjømatprodukter, de ville soppene fra våre regioner, ferske, tørkede, i pulver eller frosne, sine økologiske olivenoljer med a...
Portefølje (59)
...Ved sin opprettelse i 1986 overtok SERMATEC en del av aktivitetene til selskapet CVI: design, produksjon og mekanisering av anlegg for dyrking av champignon. For grenen "Dyrking av champignon" er SERMATEC i stand til å levere utstyr for alle faser av dyrking, fra utarbeidelse av dyrkingssubstrat til høsting og emballering. Med sin erfaring tilbyr SERMATEC sine kunder et utvalg av...
Portefølje (9)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play