...Butternut biologisk eller doubeurre av sitt latinske navn Cucurbita Moschata er en variant av muskatgresskar fra familien Cucurbitaceae. FRDP etablerer dyrkingslinjer for butternut. Manuell innhøsting vil gjøre det mulig for våre produsenter å gjennomføre flere påfølgende innhøstinger for å kunne garantere deg optimal modenhet av de biologiske butternutene. Så snart de ankommer fabrikken, blir butternutene vasket, skrelt, kuttet, blanchert og IQF-frosset.
Butternut fra økologisk landbruk: 100%
Total energi: 29 Kcal 121 kJ
Kostfiber: 2,4 g
Proteiner: 1,1 g
Salt: Spor...
Med VINZÜ tilbyr vi våre kunder delikatessebutikker, restauratører og matelskere det beste fra våre terroirer i sørvest, med fokus på plantebaserte smaker. Denne spesifikasjonen, både fra Sørvest og vegetarisk, lar oss utforske våre lokale områder dypere for å kunne tilby deg et utvalg av sjeldne, til og med eksklusive produkter, som vi produserer eller distribuerer.
Produktene du vil oppdage hos...
...Ingredienser: Butternut* (61%), Fourme de Rochefort* (14%) (melk fra ku*, salt, løpe), kokevann, solsikkeolje*, løk*, eplecidereddik*, salt, rismel*, muskatnøtt*.
* Ingrediens fra Økologisk Landbruk - allergen
Bruksanvisning
Ideell for å smøre på skiver av grillet landbrød, du kan også pynte smørbrødene med andre ingredienser som frø, spirer eller krydder.
Plasser glasset i kjøleskapet en time...
... perfekt med stekt foie gras, vanilje-butternut-tatin og Java-pepper.","ELABORATION":"Etter innhøstingen blir druehøsten først vinifisert. Deretter blir vinen destillert etter Charentaise-metoden, det vil si en dobbel destillasjon. Denne blandingen består av forskjellige brenneviner fra vårt terroir som har modnet mellom 4 og 8 år på eikefat."}...
...Velkommen til Domaine l'Hermiton, din produsent av franquette-valnøtter og økologisk valnøttolje av førsteklasses kvalitet. Vi er stolte av å tilby deg 100% økologiske produkter, dyrket med omsorg og respekt for miljøet.
I hjertet av vårt domene dyrker vi et utvalg av naturlige produkter, fra humle til hamp, inkludert butternut og potimarron. Imidlertid ligger vår spesialitet i dyrking av...
... kan tilby våre kunder grønnsaker i volum og variasjon. I dag utvikler vi løk/frø og gamle grønnsaker i høstsesongen (Pastinakk, Jordskokk, Crosne, Persillerot, Kålrot, PDT Vitelotte, Chiogga-bete, Crapaudine, Gulrot Boule d'Or, Radis Red Meat, Radis Green Meat, Gresskar: Jack be Little, Spagettigresskar, Butternut, Potimarron, andre gresskar). Sertifiseringer: IFS (Nivå 7), Global Gap, HVE (Høy Miljøverdi), GRASP, Økologisk Landbruk...