Frankrike, Castelnaudary
Med en lokal forankring i Sør-Frankrike har Groupe Rivière, i tre generasjoner, utviklet og laget smakfulle og innovative ferdigretter basert på tradisjonelle franske oppskrifter. Laget av naturlige ingredienser, er oppskriftene uten fargestoffer, uten konserveringsmidler og uten kunstige aromaer. Gjennom sine merker viser Groupe Rivière sin tilknytning til kvaliteten på produktene sine og sitt e...
Portefølje (56)
Frankrike, Narbonne
... forseglingsevne på opptil 800 flasker per time, sikrer R1000 Coiffes en effektiv og rask prosess. Denne automatiske linære etiketteren skiller seg ut med sin nøyaktighet i etikettering, brukervennlighet og evne til raskt å tilpasse seg forskjellige flaskedesign. Den passer perfekt til et bredt spekter av flasketyper, fra Champagne til blanquette de Limoux, fra crémant til musserende, og i forskjellige volum, som 37,5 cl og 75 cl.
Portefølje (183)
... vinifikasjon som kombinerer ancestral kunnskap med moderne teknologier DRUESORTER Merlot Cabernet Sauvignon Cabernet Franc SMAKSNOTATER Roumaguet Bordeaux Rouge har en vakker rubinrød farge med en behagelig duft av røde frukter og et hint av krydder. Smaken er glatt og rund, og strekker seg ut i en behagelig fruktig ettersmak. MATPARING Roumaguet passer perfekt til grillet storfekjøtt, kalv blanquette, eller til og med rød fruktterter. Serveres mellom 16°C og 18°C.
Portefølje (96)
Frankrike, Malataverne
...Vi foreslår å servere en Côtes de Bergerac Blanc moelleux eller liquoreux med - En blanquette av svin. - Chouquettes. - Søte fouaces aveyronnaises. - En pastis Gascon. - Kalvebrissel med krem. - Gyldne kalvebrissel med krem. - En salat eller landesalat. Côtes de Bergerac blanc moelleux eller liquoreux er en vin produsert i Frankrike i regionen Sørvest. Det anbefales å servere den ved en temperatur mellom 6 og 8°C.
Portefølje (188)
Frankrike, Mietesheim
...Små, faste og sprø hvite løk. Perfekte for å lage blanquette eller frikassé. De er også populære med en tradisjonell raclette om vinteren, til å knaske på som aperitiff eller i salater. Ingredienser: Løk, vann, eddik, salt, sukker, konserveringsmidler: E220 (svoveldioksid), E223 (svoveldioksid). Fås også i krukke på 370ml.
Portefølje (80)
Frankrike, Talant
... få ingredienser: en ufeilbarlig og feilfri tilberedning for å nyte en enkel, sunn og smakfull matlaging uten komplekser. Den lar deg oppdage i denne boken retter som vil imponere med sin enkelhet. Tilgjengelighet garantert, med på tallerkenen din: pot-au-feu, bourguignon, blanquette, men også risotto, gratin dauphinois eller tarte au maroilles, osv. FORFATTER Etter å ha vært sosiolog, åpnet DORIAN NIETO sin matblogg "Men hvorfor forteller jeg dere dette... doriancuisine.com" for å dele Referanse:BELSO17 På lager:1 Artikkel Språk:Fransk...
Portefølje (192)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
... lagring avslører Cuvée Grande Tradition NV, bestående av 10 % pinot noir og 90 % chardonnay, en subtil aromatisk kompleksitet. I glasset forenes sitrusnoter med en vakker blomsteruttrykk. Dens delikate struktur og rundhet i munnen forlenges i en elegant mineralfinish. Denne Champagnen er ideell til å akkompagnere hvitt kjøtt som escalopes al limone eller en blanquette.
Portefølje (10)
Frankrike, PARIS
...blanquette de limoux brut, sieur d'arques - musserende hvitvin fra languedoc roussillon - chardonnay - 75 cl - 12,50% alkohol. paletter med 672 flasker - 5 paletter tilgjengelig. vin med svært gode vurderinger.
Portefølje (6)
Frankrike, Brue Auriac
... pêche blanche, délicatement relevées d’épices douces et de vanille. La bouche est charnue, ronde et volumineuse, laissant paraître un fruité gourmand qui se prolonge sur une longue finale épicée. Accords mets-vin Service : Poissons en sauce, blanquette de veau, champignons Conservation Particularité 8-10°C A boire dès maintenant ou dans les 5 ans Le nom de la cuvée, Réserve du Prieuré, fait référence à l’ancien prieuré et à la chapelle Notre Dame bordant les vignes du domaine.
Portefølje (7)
Frankrike, Aiguilhe
...), kalv fra Velay og Forez, fin fett fra Mézenc, svin fra Haute-Loire. Kalvehode, svineføtter, maouche lozérienne, potée auvergnate, kylling i gryte, blanquette de veau. Utvalg av tradisjonelle franske sauser, gribiche-saus, meurette-saus, ravigote-saus, grønn saus, madeira-saus, diable-saus, aioli. Utvalg av urtepestoer, bjørkeknopp-pesto, brenneslepesto. Sosse, gravy-saus, produkt fra Frankrike, tradisjonell fransk mat laget av en kokk. Arbeid på oppdrag.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play