Frankrike, Brignais
...*, konsentrert eplejuice*), agavesirup*, risboller*, kakao*. *Ingredienser fra økologisk landbruk. Kan inneholde spor av andre nøtter, melk, soya. Næringsverdier per bar Energi: 591 kJ / 141 kcal Fett: 7,1 g (hvorav mettet fett: 3,6 g) Karbohydrater: 15 g (hvorav sukker: 5,9 g) Kostfiber: 2,5 g Proteiner: 2,9 g Salt: 0,03 g Vekt: 30g ØKO: Ja 100% Vegetabilsk: Ja...
Portefølje (26)
Frankrike, Montelimar
...Oppdag vår Nougat du Terroir-bar, med Montélimar-mandler og Montélimar-lavendelhonning. Lokale ingredienser med intense smaker for en tradisjonell og deilig myk nougat. Lavendelhonning tilfører en uovertruffen sødme til denne autentiske nougaten. Ingredienser: Sukker, Mandler, Honning 27,3%, Glukosesirup, Eggehviter, Azymeknekkebrød (Vann, stivelse, olivenolje), Naturlig vaniljeekstrakt...
Portefølje (154)
Frankrike, Fontaines Les Gres
...Rondeller inkludert. Metrisk gjenge EN 60423. Beskyttelsesgrad IP 66, IP 68 opptil 15 bar, IP 69K. Trekksikring i henhold til EU-standard 62444. EHEDG-sertifisering. Tetningspakning uten ingredienser av animalsk opprinnelse. Referanse: 84100-13 Kabelgjennomføring: Rustfritt stål 1.4404 eller PVDF Slange: plast Kabelgjennomføring i rustfritt stål: -40 °C til +85 °C Kabelgjennomføring i plast: -20 °C til +85 °C Slange: -20 °C til +95 °C...
Portefølje (910)
Frankrike, Moringhem
...Ingredienser: Fiken (29%), dadelpasta, cashewnøtter, valnøttkjerner, pistasjnøtter, spirulina (3,9%) Salt **Spirulina Kontrollert av organisasjonen Ecocert Energi: 419,32 kcal / 1745 kJ Proteiner: 11,3 g Fett: 18,63 g Karbohydrater: 44,66 g (hvorav 38,11 g sukker) Salt: 0,128 g...
Portefølje (14)
Frankrike, Capdenac Gare
...BAR’ERGY er en 100 % ØKOLOGISK energibar, kilde til karbohydrater, mineraler og vitamin C som naturlig tilføres av plantebaserte ingredienser. BAR’ERGY er en blanding av frø (sesam og solsikke), tørkede druer og aprikoser, for å gi energi gjennom hele aktiviteten. Den smakfulle, myke og smeltende teksturen kombinerer glede og nytelse med god fordøyelighet. Vårt kvalitetsengasjement NUTERGIA var...
Portefølje (151)
Frankrike, Sault
...Savon beriket med sheasmør laget ved kald saponifisering Eteriske oljer av lavendel og lavandin Abrialis Normal hud Ingredienser: Såpe** basert på olivenolje*, palme* og kokosnøtt*, vann, glyserin**, sheasmør*, eteriske oljer av lavandin* og lavendel*, mineralfarge INCI: SODIUM OLIVATE*, SODIUM PALMATE*, SODIUM COCOATE*, AQUA, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, LAVANDULA HYBRIDA ABRIALIS HERB OIL*, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA HERB OIL*, CI 77007, LINALOOL**, LIMONENE**. *: Kommer fra økologisk landbruk. **: Naturlig tilstede i eteriske oljer. Volum: Bar på 1 kg...
Portefølje (96)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: Mørk sjokolade 66%, Melk 38%, Hvit 30% (sukker, kakaosmør, helmelkpulver, emulgator: rapslecitin), appelsinskall, mandel, pistasj, hasselnøtt, blåbær. Næringsverdier per 100g: Energi 2083Kj / 501 Kcal, fett 36g, hvorav mettet fett 16g, karbohydrater 36g, hvorav sukker 34g, protein 8,2g, salt 0,02g.
Portefølje (109)
Frankrike, Escamps
...enten du er en gourmetrestaurant, trendy bar, delikatessebutikk eller helsekostbutikk. Naturlige Ingredienser for en Elegant Drikk Diz Genévrier er formulert med hydrolater fra einer, kjent for sine treaktige og lett krydrede aromaer. Dette naturlige konsentratet bevarer alle fordelene fra planten, og tilbyr en unik og lett drikk, uten søtningsmidler eller konserveringsmidler, perfekt for...
Portefølje (10)
Frankrike, Le Monastere
...Denne referansen er laget med siktet Skuff CBG ved negative temperaturer, deretter blir den pakket før kaldpressingsprosessen for å bevare teksturen, fargen og alle de aktive prinsippene. Optimal skjæret temperatur 25 30°C Skjæreverktøy Kniv med varm blad (Bruk av en flammeoppvarmet blad anbefales ikke, du kan dyppe det i varmt vann før skjæring) Skjæringstips Bar (125g ÷ 12 = 10,4g/bar...
Portefølje (17)
Frankrike, Etaples
...Trå inn i vårt sjokoladeunivers ved å oppdage våre mendiants! Vi har utviklet to formater av mendiants for å variere gledene. Vår deilige oppskrift kombinerer førsteklasses sjokolade med nøye utvalgte tørkede frukter. Ingredienser: Mørk sjokolade, melk eller hvit sjokolade og tørkede frukter Holdbarhet: 6 måneder Emballasje: Rektangel med 9 mendiants på 10 gram, totalt 90 gram med herligheter!
Portefølje (13)
Frankrike, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Håndlagde calissons, deilig myke i fondant. Ingredienser Fruktkonfekt (Pære, Kirsebær og Sitron) Mandler, sukker, eggehvite, usyret brød (potetstivelse, solsikkeolje).
Portefølje (142)
Frankrike, Carpentras
...80g bar. Melkesjokolade, fondant og glatt, laget for den største gourmet. INGREDIENSER: 0 KAN INNEHOLDE SPOR AV NØTTER, GLUTEN OG MELK. Oppbevares på et kjølig, tørt sted, mellom 15 og 18 °C.
Portefølje (26)
Frankrike, Le Bar Sur Loup
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play