Frankrike, Bertrimoutier
... tilbyr et bredt utvalg av produkter: - hele vaktler - fileterte vaktler - vaktler klare til å steke - vaktler PAC - vakteldelinger - vaktelfiletter - vaktellår - vaktelsuprême - vaktelterrin - vaktelrillettes… Vi arbeider i henhold til HACCP-standardene (kontroll av matvaresikkerhet). Vi markedsfører alle våre ferske/frosne produkter i Frankrike, Europa og Storkontinentet. Vi tilbyr også våre levende vaktler eller for dyreforbruk.
Portefølje (68)
Frankrike, Charvieu Chavagneux
PROFIL EXPORT er en familiebedrift basert i Isère, spesialisert på hestekutt, bearbeidede hestprodukter og behandling av hestekjøtt. Hesteoppdrett, hesteavliving, avskjæring, hestekutting, behandling av hestekjøtt, vakuumpakking, pakking i brett, løsvekt, hermetikk, distribusjon. Beherskelse av hele den franske hesteforsyningskjeden. IFS-SERTIFISERING på vår produksjonssted for å garantere våre kunder produkter med høyeste mattrygghet. Tilpasning til kundenes behov, utvikling av spesifikke produkter med spesifikasjoner som samsvarer.
Portefølje (101)
Frankrike, Sainte-Luce-Sur-Loire
... Afrika og i andre land. Vi leverer til slakterbutikker, restauranter, supermarkeder og grossister. Orient’hal Market legger vekt på kvalitet, pålitelighet og åpenhet for å møte våre kunders krav. Vårt salgsteam står til din disposisjon for eventuelle spørsmål, informasjon eller bestillinger. Vi kan snakke fransk, engelsk, arabisk, tysk og spansk.
Frankrike, Rungis Cedex
... italiensk skinke på Rungis-markedet. EUROVOLAILLES er spesialist på Parma-skinke i Rungis og San Daniele-skinke i Rungis. Engros salg av italiensk skinke på Rungis-markedet. EUROVOLAILLES er spesialist på salg av foie gras og tilbyr eksklusivt på Pavillon de la Volaille de berømte foie gras fra gården Puntoun (Gers). Spesialisert distributør av foie gras i Rungis, foie gras har ingen...
Portefølje (24)
Frankrike, Rungis
...Volailles De Bresse, Volailles du Gers oppdrettet på friluft, gårdsfjærfe og rødmerket fjærfe, økologisk fjærfe, tradisjonelt gårdsfjærfe. Halal-fjærfe: COURTIN HERVOUET er engros eksportør av foie gras og leverandør av fjærfe til eksport og tilbyr levering av fjærfe til eksport samt salg av foie gras til eksport. Som spesialist på eksport av fjærfe, foie gras og vilt, kan vi tilby et utvalg av...
Portefølje (62)
Frankrike, Bassussarry
Selskapet Sofrana er spesialisert på handel med levende avlsdyr, melkefôr og kjøttfôr, dyr for oppfôring og slakt, samt genetikk og sæd. Sofrana har også total kontroll over kjøtt og kjøttprodukter, og dette på tvers av hele verden. Med 50 års erfaring og kompetanse deltar Sofrana i mange genetiske og oppdrettsarrangementer i Frankrike og i ulike land rundt om i verden.
Frankrike, Rungis
...opprinnelig fra Skottland. Vårt eksepsjonelle kjøtt er sjeldent og svært ettertraktet, og kommer i begrensede mengder. Kjøtt fra verden: Argentinsk kjøtt, uruguayansk kjøtt, australsk kjøtt, amerikansk kjøtt. EURODIS VIANDES er engrosleverandør av slakterikjøtt i Rungis. EURODIS er leverandør av engros kjøtt i Rungis, halvengros kjøtt, spesialist på import-eksport av slakterikjøtt i Rungis. EURODIS VIANDES er generalist innen kjøttprodukter i Rungis og spesialist på kjøttmarkedet i Rungis.
Frankrike, SABLE SUR SARTHE
... begynte med skjærte produkter. På markedet for merket fjærfe er LDC markedsleder og har etablert seg på det franske markedet for merket fjærfe på omtrent ti år. LDC startet med de tre første franske merkene og kontrollert opprinnelsesbetegnelse for å bygge sitt rykte (ferdigbehandlet fjærfe fra Loué, fjærfe fra Landes og fjærfe fra Bresse) før de skaffet seg regionale merker med høy anerkjennelse (Label Rouge og AOC). Merker: LE GAULOIS, MAITRE COQ le Volailler, Loué, Marie og Traditions d’Asie.
Frankrike, Lahontan
FIPSO INDUSTRIE er et selskap som spesialiserer seg på produksjon og salg av svinekjøtt. FIPSO er det eneste franske slakteriet som eksporterer svinekjøtt til USA og Kina. FIPSO-produktene har mange sertifiseringer. Noen av produktene i produksjonen er identifisert: IGP svin fra Sørvest-Frankrike, IGP Bayonne-skinke, rødmerket gårdssvin oppdrettet på beite og GMO-fri kjede.
Frankrike, Nogent Sur Oise
...I sin fabrikk i Nogent-sur-Oise produserer SALAISONS JOUVIN hvert år 2 700 tonn svinekjøttprodukter i tråd med tradisjonene for å tilby en unik smak og oppfylle kravene fra de største distributørene. Som spesialist på fransk chorizo, er denne "Made in France" produksjonen av svinekjøttprodukter underlagt kontinuerlig kvalitetskontroll. Vår chorizo, laget i vår fabrikk i Nogent-sur-Oise, er en...
Frankrike, Sainte Luce Sur Loire
Vår styrke: kunnskapen om kravene fra vårt fellesskap. Alle kjøttprodukter er laget av kjøtt som er slaktet i samsvar med religiøse forskrifter, nemlig: slaktingen utføres av en muslimsk slakter. Ofret følger de spesifikke reglene for halal-slakting. Gjennom disse prinsippene har vi valgt produkter for deg som har en transparent, klar og religiøst korrekt sporbarhet. Orienthal Market tilbyr også forskjellige og innovative halal-produkter.
Frankrike, Rungis
POMMIER TREPIN COUSIN: Innmat og kjøtt i store mengder på det internasjonale markedet i Rungis.
Frankrike, Sisteron
La boyauderie sisteronaise, grunnlagt i 1985, er et selskap innen matproduksjon. Deres spesialitet er tradisjonell tilberedning av førsteklasses tarmer, som produksjon av føtter og pakker, saue- og svinetarmer samt storfekjøtttarmer, … Det er takket være deres håndverk at produktene deres er kjent for sine smaker.
Frankrike, Revel
... produkter laget av fugl, hele eller delte i standardiserte størrelser, i samarbeid med andre selskaper: • Hvit kalkun • Fete ender • Magre ender • Magre andunger • Kanin • Vaktler, duer, egg Disse partnerne har jobbet med oss i mange år med samme fokus på kvalitet og sporbarhet, med kjøtt som alltid stammer fra dyr som er oppdrettet, slaktet og bearbeidet i Frankrike.
Frankrike, Caylus
Siden 1896 har det gått 121 år, og håndverket til Conserves d’Autrefois berikes fortsatt. 121 år har vi utøvd vårt yrke med lidenskap, grundighet og kreativitet… Vårt kulinariske arv, rikt og resultatet av mange oppskrifter utviklet av våre kokker gjennom alle disse tiårene, gir oss i dag en verdifull kompetanse fra dette arvet. Ligger i hjertet av Quercy Kjenner du til Conserves d’Autrefois? Ved inngangen til Caylus, i Quercy, jobber et team på 19 personer for å fremme det beste av vår regionale gastronomi. Kom og oppdag et transparent selskap.
Frankrike, Beaulieu Sur Sonnette
Selskapet SARDIN Jean Philippe, som jobber innen slakteribransjen (kropper av geiter og sauer). Det er basert i Beaulieu-sur-Sonnette, Frankrike.
Frankrike, Champagney
...Hei, jeg er en kjøttskjærer, og jeg reiser til butikkene for å tilby mine tjenester samt muligheten til å stille bødker til disposisjon for dere. Våre fordeler: Et utvalg av utvalgte bødker for å hjelpe deres team og et veldig godt kundeforhold. En lavere pris enn bemanningsbyråer. Jeg er tilgjengelig på 06/27/46/92/75. Takk og ha en fin dag. Med vennlig hilsen.
Frankrike, Quimperle
Oppdag produktene, oppskriftene og ernæringstipsene fra Bigard, nummer 1 i kjøttbransjen i Frankrike. Oppdag Bigard-produktene: kjøttdeig, pølser, carpaccio, fylte grønnsaker, merguez... BIGARDs slakterier tilbyr deg kyllinglår og vakuumpakket kjøtt fra nøye utvalgte dyr. Vår salgsavdeling tilbyr deg personlig oppfølging og kvalitetsservice uansett hva dine behov måtte være. VPF svin, Sertifisert Bretagne-svin, Label Rouge svin, Label Rouge gårdssvin, Bleu Blanc Cœur svin... Kjøttferaser, unge storfe, okser, melkekyr... BIGARD tilbyr et bredt utvalg av produkter som Label Rouge lam.
Frankrike, Puygouzon
...Fuglespesialister fra Tarn "Albi Volailles" ligger 4 km fra Albi. Utviklingen og suksessen til selskapet er resultatet av en kommersiell politikk der: kvaliteten på produktene og tjenestene til best pris er husets motto.
Frankrike, St Medard
La Maison Garbay og Ferme de Compreste slår seg sammen for å tilby deg høykvalitets fjærfe fra Gers, oppdrettet fritt, samt produkter som foie gras på boks. Julefuglen er spesialiteten til Maison Garbay, som tilbyr deg valget mellom: tørket plukket kylling, gårdsand, ung høne, osv. Den tørre plukkingsteknikken som brukes, gjør at holdbarheten til fjærfe dobles og bevarer kjøttet som forblir...
Frankrike, Versailles
Grunnlagt i 1958, er JACOB SA et familieeid selskap som spesialiserer seg på engros- og halvengrosdistribusjon av fjærfe, meieriprodukter, dagligvarer, kjøtt og pølser. JACOB SA består av et profesjonelt og dynamisk team og tilbyr et bredt utvalg av produkter for å best tilfredsstille restauratører, bakere, slaktere, fjærfeprodusenter og cateringfirmaer, takket være daglige leveranser fra deres utvalgte leverandører fra hele Frankrike med bekreftet omdømme.
Frankrike, Gourge
Frankrike, Saint Joseph De La Reunion
Frankrike, Chevilly Larue
Frankrike, Espalion
Frankrike, Simiane La Rotonde
Frankrike, Saleilles
Frankrike, Autignac

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play