Frankrike, Rabastens De Bigorre
...Landterrine med Espelette-pepper i 180g - Jean Brunet...
Portefølje (27)
Frankrike, Astaffort
...LE PATE BASQUE. 100g En barndomsfølelse vil komme tilbake til deg, dine mest smakfulle minner fra en piknik på landet, denne Pâté Basque med en subtil smak av Espelette-pepper er perfekt å nyte på en lett ristet toast eller sammen med en grønnsakspickle eller sylteagurk. INGREDIENSER: kokosolje (35%), vann, soyaproteiner, økologisk gjær, sopp, sennep, rapsolje, salt, agar agar, økologisk chiafrømel, økologisk tamari, svart pepper, Espelette-pepper, sherryeddik, krydder, hvitløk, tomatpuré, byggmiso, løk.
Portefølje (7)
Frankrike, Castelnaudary
...Her er et preg av Baskerland med Espelette-pepper for å akkompagnere en ren svinepaté fra Frankrike med en kraftig smak. Nyt den fersk, med landbrød som forrett eller under måltidet.
Portefølje (56)
Frankrike, Malataverne
...Produkt fra Baskerland Ingredienser: lever, svinebryst og fett, rehydrerte steinsopp 4%, egg, løk, salt, dextrose, aromaer, pepper, hvitløk, smakforsterkere mononatriumglutamat og dinatriuminosinat, chili. Kjøtt av svin opprinnelse Frankrike. Steinsopp-paté er en tradisjonell oppskrift fra våre landsbygder. Du kan også presentere den inspirert av "banderillas" med steinsopp-paté, guindillas og pimientos del piquillo fra Navarra. Oppdag autentisiteten til en karakterfull paté med smak av steinsopp. Server steinsopp-paté som forrett eller til aperitiff. God appetitt! ))...
Portefølje (188)
Frankrike, Auros
...Ande-foie gras-paté 20 % Helge-paté, 175 g glass, 20 % ande-foie gras. Laget av et ESAT i Périgord (etablissement for hjelp til reintegrering av funksjonshemmede arbeidere). Ingredienser: fett og magert svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, foie gras 20 %, salt, pepper. Vi har også i samme format: Basque-paté med Espelette-paprika, landsby-paté med floc de Gascogne, andeterine med appelsin, kanin-terine med sitron-thyme, landsby-terine med kastanjer, ren ande-rillette og andefett, Andre produkter i denne kategorien Ikke nøl med å be om vår katalog og priser.
Portefølje (31)
Frankrike, Castelnaudary
...Kjøtt og svinefett, svinelever 34%, EGG, salt, pepper, krydder. Kjøtt av fransk opprinnelse. KJØKKENMESTERENS RÅD: Serveres kald med brød, sylteagurk og litt god vin… Hos oss begynner festmåltidene alltid med grønnsaker og patéer! Den mest kjente er den du skal smake, LE PÂTÉ DE FOIE! Et tips: oppbevar den kaldt! Den vil alltid være din mest trofaste følgesvenn ved uventede aperitiffer, pikniker, ettermiddagskaffe eller TV-kvelder. Ikke glem å servere den med sin beste venn, den sprø sylteagurken!
Portefølje (37)
Frankrike, Lyon
...Vår hjorteterine med baskisk emblem er subtilt krydret med Espelette-pepper for å sikre en smaksopplevelse uten varme.
Portefølje (40)
Frankrike, Melle
...Emballasje: - 240 grams pose Ingredienser: - Durum hvete mel* (Opprinnelse Poitou-Charentes) - Espelette pepper AOP - Vann * Allergifremkallende ingrediens...
Portefølje (31)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...Pâte a samoussa 300 g hvetemel 100 g smeltet smør 150 ml vann 25 g maizena Fyll med potet 2 poteter 150 g erter eller etter eget valg 1 løk 2 ss vegetabilsk olje 2 hvitløksfedd, hakket ½ ts garam masala ½ ts malt koriander 1 ts hakket ingefær ½ ts gurkemeie salt, svart pepper ½ sitronsaft 1 ts rød chili pulver 2 ss hakket koriander ½ rød chili, skivet...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play