Frankrike, Castelnaudary
... fremst, vår berømte "cassoulet", tilberedt etter familiens tradisjon med hvite bønner fra Castelnaudary og kjøtt fra regionale produsenter. Vi er tilgjengelige for ytterligere informasjon om produktene våre. Hos "Le Coustelous" er familien kjernen i vårt konserveringsfirma, og vi er stolte av å dele vår lidenskap for gastronomien fra Sørvest-Frankrike med deg. For mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss!
Portefølje (37)
Frankrike, Emerainville
VDC France markedsfører produkter av høy kvalitet fra fransk matvareproduksjon med kvalitetsmerker som er både kreative og smakfulle. I takt med sesongene og anledninger tilpasser produktene våre seg de nåværende trendene. VDC France ønsker å etablere seg som en viktig aktør som eksportør internasjonalt. For dette formålet er vårt sortiment utviklingsdyktig og utvides i takt med forbrukerpreferans...
Frankrike, Auros
Grunnlagt i 2002, er MAISON VOISINE en familiebedrift. Vi er produsent og grossist av håndverksprodukter fra Aquitaine. MAISON VOISINE ble grunnlagt for å skape et lokalt og regionalt distribusjonsverktøy med godt tilpasset kjøleutstyr. Selskapet tilbyr direkte leveranser til våre kunder som slaktere, pølsemakere og dagligvarehandlere. Med røtter fra flere generasjoner av oppdrettere, slaktere og ...
Portefølje (31)
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
Grunnlagt i 1993, er Maison Mayté en tradisjonell baskisk delikatesseforretning. Maison produserer et bredt utvalg av tørkede delikatesser fra Baskerland: skinker, pølser, tørkede pølser, flate eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørket lomo... Maison tilbyr også sine spesialiteter basert på and (gåselever, brystfileter, confit, rilletter, gåseleverpaté), svin (baskisk paté, baskisk ...
Frankrike, Revel
Bare et steinkast fra Castelnaudary, hovedstaden i Cassoulet, har Revelois i over et halvt århundre laget oppskrifter arvet fra tradisjonene og håndverket i Chaurians i Lauragais. Revelois handler først og fremst om historien til André MOREL, lærling slakter fra Castelnaudary, som på begynnelsen av 80-tallet, drevet av sin lidenskap for arbeidet og ønsket om å tilfredsstille smak og gane, raskt ø...
Frankrike, Vigan (Le)
Selskapet THOCAVEN er spesialisert på oppdrett av ender. Vi fôrer endene med kornmais for å sikre sunne og naturlige produkter. Vi tilbyr et komplett utvalg av andekjøtt som foie gras, brystfileter, confit, tournedos, rillettes, pølser, lår...
Frankrike, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE jobber tett med fagfolk innen matbransjen for å tilby løsninger for deres cateringvirksomhet og for å levere foie gras. EURALIS GASTRONOMIE har flere merker avhengig av de ønskede markedene, som ROUGIÉ, MONFORT eller JEAN STALAVEN. Vi er spesialister på oppdrett og bearbeiding av ender og gjess.
Frankrike, Nantes
Selskapet BERJAC er spesialisert på engros handel med kjøtt og fisk rettet mot profesjonelle i restaurantbransjen (restaurantdrivende, slaktere, catering, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyr butikkservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kjøtt (storfe, kalv, lam, svin), innmat, spekemat, fjærfe, ferske produkter (frukt og grønnsaker, matvarer), fisk. Selskapet BERJAC tilhører den familieeide gruppen CADEGAU: B2B-virksomhet med ferske produkter (kjøtt og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
Frankrike, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er et selskap som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av regionale matspesialiteter. DROSERA GOURMANDE produserer dermed mange matvarer basert på and, som foie gras, blokker av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confiterte produkter, andebryst osv. Selskapet tilbyr også tripoux, pølser, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner til aperitiff og terriner med vil...
Portefølje (2)
Frankrike, Nogent Sur Oise
I sin fabrikk i Nogent-sur-Oise produserer SALAISONS JOUVIN hvert år 2 700 tonn svinekjøttprodukter i tråd med tradisjonene for å tilby en unik smak og oppfylle kravene fra de største distributørene. Som spesialist på fransk chorizo, er denne "Made in France" produksjonen av svinekjøttprodukter underlagt kontinuerlig kvalitetskontroll. Vår chorizo, laget i vår fabrikk i Nogent-sur-Oise, er en spe...
Frankrike, Carpentras
Konserven DAVIN lar deg oppdage smakene fra en karakterfull region med et autentisk utvalg som respekterer de provensalske tradisjonene. Med over 30 års erfaring innen utvikling av ferdigretter, oppskrifter basert på tomater, produksjon av sauser og terriner.
Frankrike, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia er først og fremst en historie om lidenskap, om lidenskapelige mennesker. Lidenskapelige for godt håndverk, lidenskapelige for menneskelige relasjoner, lidenskapelige som Gilbert og hans kone Jeanine var da de i 1961 bestemte seg for å åpne sin butikk i hjertet av den vakre landsbyen Castelnau d’Estretefonds. En vakker bedrift der fru Garcia legger all sin energi i å fremheve t...
Frankrike, Montfort En Chalosse
Grunnlagt i 1982, samler kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE i dag 80 produsenter. Ønsker å bevare sitt håndverk, lokale tradisjoner og verdsette kvaliteten på produktene sine, har oppdretterne forpliktet seg til Label Rouge-initiativet siden 1999. Alle dyrene oppdrettes utendørs, fôret med kornmais i felles parker. De er minst 104 dager gamle når de kommer inn i kooperativet. Kooperativet FOIE GRA...
Frankrike, Captieux
I over 20 år har selskapet FALIERES NUTRITION spesialisert seg på produksjon og emballering av matvarer for å ernære mennesker i "nomadiske" situasjoner. Selskapet lager dermed ferdigretter for sportsutøvere, eventyrere, militære, personer på ekspedisjon i ørkenen, på havet eller på toppen av fjellene. FALIERES NUTRITION tilbyr også sine måltidssett for nødsituasjoner og sosialt arbeid.
Frankrike, Sisteron
Selskapet Taste of Provence er en produsent av tradisjonelle provensalske retter. Selskapet har et variert utvalg av produkter som er 100 % provensalske. Det er takket være disse typiske rettene, laget med provensalsk håndverk, at selskapet har klart å etablere seg på det franske markedet for ferdigretter.
Frankrike, Le Mas D'agenais
Ligger i Lot-et-Garonne i hjertet av det gastronomiske Sørvest-Frankrike, mellom Périgord og Baskerland, er vårt familieforetak dedikert til å bevare en århundregammel kulinarisk tradisjon. Grunnlagt i 1956 i Mas d'Agenais, fokuserer vi på å opprettholde den ancestrale kvaliteten i tråd med moderne standarder. I dag har vi spesialisert oss på nye, originale og atypiske terriner: Terrine med brenne...
I hjertet av den høye Pyreneene, har "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS i tre generasjoner bevart den gamle håndverkskunsten fra vår familie, i TOURNAY, en gammel bastide fra 1300-tallet. AUTENTISITETEN: foie gras, konserver, av gås og and, nøye utvalgt. TRADISJONEN: matlaging som allerede ble nytes i 1870 på domenet La Lande. KVALITETEN: mat fra Gascogne, kokt for deg, håndve...
Frankrike, Caylus
Siden 1896 har det gått 121 år, og håndverket til Conserves d’Autrefois berikes fortsatt. 121 år har vi utøvd vårt yrke med lidenskap, grundighet og kreativitet… Vårt kulinariske arv, rikt og resultatet av mange oppskrifter utviklet av våre kokker gjennom alle disse tiårene, gir oss i dag en verdifull kompetanse fra dette arvet. Ligger i hjertet av Quercy Kjenner du til Conserves d’Autrefois?
Frankrike, Saint Joseph De La Reunion
Frankrike, Castels
Frankrike, Simiane La Rotonde
Frankrike, Saleilles
Frankrike, Ploumagoar
La conserverie Saint Christophe er en bedrift fra Hauts de France som produserer hermetikk og distribuerer den over hele Frankrike og Europa. Som handelsmenn i utgangspunktet har vi utviklet vår hermetikkvirksomhet innen vår gård, og vi er spesialiserte innen dette området. Som produsent av hermetikk i 27 år er produktene våre garantert uten tilsetning av kjemiske tilsetningsstoffer og i samsvar m...
Frankrike, Marquette-Lez-Lille
Frankrike, Lyon
Frankrike, Douai
Frankrike, Bagnols

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play