Frankrike, MONTREDON CORBIERES
Spesialisert på bearbeiding av sjømat, distribuerer MERISUD sine produkter under to merker, Richesses de la Mer i ferskvareavdelingen, eller Armand Blot i delikatesseavdelingen. Omtrent femti referanser bærer merket til den sørlige kjøkken. Pastis, Cognac, tomat, safran, fennikel, hvitvin, olivenolje ... Med minimum 50% fisk, finner vi blant annet sjøpinnsvinpuré, zarzuela (fiskekjele) eller blekksprut på katalansk. Våre produkter (omtrent tretti referanser), som er av høy kvalitet, selges kun i glasskrukker og finnes i alle butikkjeder i det store Sør, fra Lyon til Bordeaux.
Frankrike, Pertuis
...Hos Saumoneraie Saint Martin, et verksted for håndverksrøyking, respekterer vi den store tradisjonen for å gi ekte entusiaster muligheten til å oppleve smaken av en autentisk laks. Hver laks behandles individuelt, den er valgt fersk (og ikke fryst), tørket med Guérande-salt «Nature&Progrès», forsiktig kaldrøkt med bokkefuru, uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyr også et delikat utvalg av røkt og marinert laks, pastis fennikel, Bourbon pepper, vodka dill.
Frankrike, Roquefort
Opprettet for 35 år siden, er AQUALANDE den europeiske lederen innen akvakultur. Selskapet har utviklet seg innen alle aktiviteter i akvakultursektoren. Det har vokst gjennom tre dynamiske områder: utvalg og reproduksjon, oppdrett av ørret, og bearbeiding av ørret. AQUALANDE-gruppen er forpliktet til en bærekraftig og ansvarlig akvakulturtilnærming i naturlige omgivelser.
Frankrike, St Christol Les Ales
...Til tjeneste for gastronomien siden 1936, har Coudène, i dag, blitt den europeiske lederen innen "brandade av torsk". De har klart å diversifisere seg med opprettelsen av et utvalg av sørlige spesialiteter: brandade av torsk, Parmentier, tapenade, auberginekaviar, fiske-suppe, rouille, aïoli... og hele sitt utvalg av nye delikatesser til å smøre på.
Frankrike, Vitrolles
Selskapet Micéli er ekspert innen sitt felt, arving av et håndverk og en profesjonell erfaring som går langt tilbake. En bedrift i menneskelig skala som velger og utvikler de beste ansjosene med full respekt for tradisjonen. Micéli distribueres i supermarkeder samt i det tradisjonelle salgsleddet i Frankrike og Europa. Vårt selskap er representert i de fleste europeiske land. Ikke nøl, og kom og oppdag produktene våre. Micéli tar deg med på oppdagelse av ansjosen: i fileter, rullet, i saus, naturell i olje, i salat ...
Frankrike, AUBAGNE
Kruz Seafood er spesialisert på handel med frosne sjømatprodukter. Takket være over 25 års erfaring og pålitelige leverandører, som i stor grad betraktes som partnere, har selskapet klart å etablere seg på det europeiske markedet.
Frankrike, Bergerac
...Implementering av total sporbarhet for produktene (HACCP-standard) for bedre matsikkerhet. Denne kvalitetspolitikken, kombinert med en kontinuerlig kommersiell innsats og en utdyping av produktsortimentet, har gjort det mulig å utvide kundebasen til prestisjetunge varehus og eksport. Alimentation Fine de France tilbyr i dag, under sine merker M. de Turenne, Atelier Turenne og Lou Bersac, et utvalg av mer enn 1200 anerkjente kvalitetsprodukter, som fornyes hvert halvår med tilførsel av originale og eksklusive nyheter som Selôvin.
Frankrike, Saint Jean De Luz
Frankrike, Port-saint-louis-du-rhône
Frankrike, Collioure
Frankrike, Chevilly Larue
Frankrike, La Boissiere Ecole
Frankrike, Concarneau
Frankrike, Lau Balagnas
Frankrike, Bastia
Frankrike, Festes-Et-Saint-André
Frankrike, Collioure
Frankrike, Courbevoie
Frankrike, Saint Quay Portrieux
Frankrike, Carentan
Frankrike, Wimille
Frankrike, Wimille
Frankrike, Quiberon
Frankrike, Montreuil
Frankrike, Villette
Frankrike, La Motte Servolex
Frankrike, Arzon
Frankrike, Penmarch
Frankrike, Port Saint Louis Du Rhône

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play