...*, konsentrert eplejuice*), agavesirup*, risboller*, kakao*.
*Ingredienser fra økologisk landbruk. Kan inneholde spor av andre nøtter, melk, soya.
Næringsverdier per bar
Energi: 591 kJ / 141 kcal
Fett: 7,1 g (hvorav mettet fett: 3,6 g)
Karbohydrater: 15 g (hvorav sukker: 5,9 g)
Kostfiber: 2,5 g
Proteiner: 2,9 g
Salt: 0,03 g
Vekt: 30g
ØKO: Ja
100% Vegetabilsk: Ja...
...Festcocktail opprinnelig fra Cuba. Vår versjon er laget med en blanding av rom, søtet med økologisk agavesirup fra Mexico.
NOTA BENE :
For Hemingway var « å drikke en måte å avslutte dagen på », og hvis det i tillegg er med en Daiquiri, er det enda bedre.
Profil: Harmonisk, frisk, syrlig preg
Grad: 17 % alc
Rom fra Maison Ferrand
Landbruksrom
Økologisk agavesirup
Syretilsetning laget av oss...
...Phycocyanin er det blå pigmentet som er utvunnet fra spirulina.
En formel med en konsentrasjon på 10G/L.
Kald ekstraksjon, uten løsemidler, ved mekanisk prosess.
Formulert uten tilsetningsstoffer eller glyserol, er pigmentet stabilisert i agavesirup med et hint av alkohol. Ingredienser: Agavesirup, Vann, Alkohol, Phycocyanin (10g/L) utvunnet fra vår spirulina.
...Agavesirup fra Mexico pakket i en 25 kg bøtte. Agavesirup er et naturlig søtningsmiddel som er hentet fra utvinning av saften fra agave-kaktuser, som vokser i de vulkanske jordsmonnene i Sør-Mexico. ECOCERT-sertifisert.
...Såpen fra Soissons med mandelmelk og agavesirup er en subtil blanding av økologisk raps- og kokosolje, tilført mandelmelk og agavesirup. Den gir tilbake følelsen av såper som før.
Vekt: 0,1 kg
Dimensjoner: 7 × 5,5 × 2,8 cm...
...Dykk ned i den strålende, sprudlende detox-blandingen av den toniske superfrukten Baobab og den livlige sitronen. Velgjørende egenskaper for helsen med en følelse av fjernt avbrekk. Oppbevares i romtemperatur og 5 dager i kjøleskapet etter åpning. VEGAN / Lite naturlig sukker "RIST MEG"
Næringsverdier / 100ml: Energi 118 KJ/28 kcal; 5,8 g karbohydrater hvorav sukker 5,1 g
Ingredienser: 92% filtrert vann + rå økologisk baobabpulpe, økologisk agavesirup, økologisk sitronsaft / DDM: 24 måneder.
... bissap. I Senegal er det frukten som ofte brukes i oppskrifter, takket være sitt saftige og aromatiske kjøtt.
Videre er oppskriftene varierte, og Bissap juice, kjent for sine helsefordeler, kan nytes naturlig eller mer eller mindre søt, avhengig av ønsket surhetsgrad. Man kan også bruke stevia, honning, agavesirup eller lønnesirup for å søte den.
...Økologiske cornichons av middels/fin størrelse, tilberedt etter en tradisjonell oppskrift fra Alsace som respekterer en smart balanse mellom eddik og sukker for å oppnå en subtil søt-syrlig smak, samtidig som sprøheten til cornichonsene bevares.
Ingredienser: Cornichons*, eddik*, vann, rørsukker*, konsentrert agavesirup*, dill*, paprika*, løk*, sennepsfrø*, havsalt. *Ingredienser fra økologisk landbruk.
Finnes også i størrelsene 37cl og 1700ml.
...
Ingredienser
Ferske dadler, mandelmel, dadelsirup, agavesirup, usøtet kakaopulver, revet kokosnøtt, valnøttmel, valnøttolje, valnøttbiter. Uten konserveringsmidler, uten fargestoffer, uten sukker annet enn det som naturlig finnes i frukten.
Visste du at?
Tunisisk økologisk produkter har de samme kravene som de i EU når det gjelder kontroller og sertifiseringer. Tunisia er faktisk det eneste landet i Afrika som er anerkjent som likestilt med de europeiske forskriftene for import av økologiske produkter.
Vekt: 270 g...
... honning, pollen, ubehandlet pollen, propolis, ubehandlet propolis. De tar seg av innhøstingen: innsamling av honning og kvalitetsvurdering av honning. De produserer også bakverk og kjeks og ristet brød: pepperkake og honningkjeks. Famille Michaud Apiculteur produserer også lønnesirup (Maple Joe®) og agavesirup (Sunny Via® og Sunny Bio®). I 2005 var selskapet en av de første produsentene av honning i Europa med sine 5800 bikuber fordelt i Pyreneene og Provence, og i dag distribueres produktene deres i mer enn 80 land og i 100% av salgsstedene i Frankrike.