Østerrike, Lind Im Drautal
... salat. Vårt tips: Smaker utmerket med basilikumpesto!!! Koketid Ta de frosne pastaputene ut av posen og legg dem i allerede kokende, saltet vann. La pastaen koke i ca. 8 minutter. Ta dem deretter opp og la dem renne av. Du kan også steke den allerede kokte pastaen i en panne med litt smør før servering. Pakke 1.) 50 stykker i PE-pose (storkundeenhet) 2.) 8 stykker i PE-pose (detaljhandelenhet)...
Portefølje (11)
Frankrike, Marseille
...LA BURRATA La burrata er et kremete melkeprodukt som ligner på mozzarella, og som inneholder en kjerne av krem og mozzarella. Den er laget av et lag med trukket deig, og når den er fylt, lukkes den fra toppen og knytes for hånd for å forme sin klassiske dusk. I dag anses den for å være på toppen av den tradisjonelle melkeproduksjonen i Puglia. Den er også tilgjengelig i forskjellige smaker...
Portefølje (9)
Tyrkia, Istanbul
... smaksatt med knust svart pepper i denne ligningen, får vi den perfekte pizzaen! Det er akkurat det vi gjorde hos Pek Food Pizza Pepperoni! Vi skar pepperonien i tynne skiver for deg, og la den på bunnen vår drysset med revet mozzarella sammen med de nyvannede mozzarella-skivene vi hadde spesialprodusert. Du vil ikke kunne få nok av denne tynnbunnede steinovns-pizzaen, som er appetittvekkende med sin farge og laget med biff pepperoni! Å lage Pizza Pepperoni er virkelig enkelt og praktisk!
Portefølje (8)
Frankrike, Auros
... tørkede produkter Maison de la PLV og prisskilt som fremhever den håndverksmessige siden av våre produksjoner uten laktose og uten gluten. Vi er seks personer som jobber med produksjonen på en tradisjonell måte.
Portefølje (31)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
...også kjent som profesjonell paninipresse, vil være nyttig i ditt bakeri, kafé, smørbrødsbutikk og andre serveringssteder. Du kan lage alle slags varme smørbrød som: Røde paprika og geitost, REUBEN-smørbrød (saltet oksekjøtt, surkål, sveitsisk ost og olivenolje), Kylling med pesto, Parmaskinke og mozzarella, Kylling og fetaost, Kyllingquesadilla (med tortillas) Mål Grill: L 410 x B 370 x H 200 mm Mål Øverste plate: L 335 x B 220 mm Mål Nederste plate: L 335 x B 230 mm Temperaturtermostat: 50 til 300°C Effekt: 2200 W / 230 V Vekt: 20 kg...
Portefølje (188)
Spania, Olmedo-Valladolid
... ekstraordinær måte, med akkurat riktig gratinering. Den imponerende ytelsen til produktene våre på pizza garanterer den beste kvaliteten til prisen på markedet. Vi har ikke råd til å la noe være opp til tilfeldighetene. Dette innebærer total kontroll over alle prosessene som foregår i selskapet. Fra innføringen av råvarer i produksjonsanlegget til øyeblikket kunden har det bestilte produktet i sin besittelse, er kvalitetskontrollene kontinuerlige.
Italia, Aidone
...modnede oster eller rett og slett mozzarella, som skiller seg ut for sin ekthet, smak og hygienisk sikkerhet. Selskapet har eksistert i mer enn et århundre. I tråd med den mest kvalifiserte tradisjonen, velger det den beste melken fra provinsen Enna og Sicilia, "utnytter" klimaet for den naturlige modningen av de såkalte "historiske" meieriproduktene, som er mye utbredt på det nasjonale og europeiske markedet. VI PRODUSERER DEN BESTE SICILIANSKE OSTEN.
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa driver produksjon og distribusjon av meieriprodukter og oster, inkludert mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren geit og mange andre delikatesser, alltid ved å bruke kun fersk melk. En av våre spesialiteter er geitoster, som har en bedre fordøyelighet enn andre oster. Vi produserer også smør og mascarpone av høyeste kvalitet.
... både rå og pasteurisert variant, med beskyttet opprinnelsesbetegnelse (Manchego). Gjennom våre partnere kan vi tilby den mest kjente geitosten som Murcia al Vino DPO, Murcia Curado og Geit Log; og kuost som Mozzarella, Cheddar, Emmental. Vårt marked er utvidet over hele verden i mer enn 40 land. Våre merker; Vegamancha, Vegasotuélamos, Paraje Sotuélamos, Vega Gourmet, Montesinos, og LaFuente; er et kvalitetsstempel og høy standard. I tillegg kan vi tilby ditt selskap enhver annen ost eller spesialitet fra Spania.
Portefølje (10)
Spania, Fuente El Saz (madrid)
LÁCTEAS DEL JARAMA er et spansk familieeid selskap som har produsert mozzarella, fersk ost, ricotta, yoghurt, kremost osv. i 45 år. Merket ALBE identifiserer det høyeste produktutvalget, men selskapet tilbyr også svært gode alternativer under merkene Pizzarama, Filarela, Pizzabona og La Vaca de Albe. I tillegg til å være produsent, tar de seg av distribusjonen av basisprodukter for...
Italia, Gambasca
... Padano, Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola og mye mer. Vår kunnskap om markedene og evnen til å identifisere og tolke kundenes behov gjør at vi kan gi råd til kundene, hjelpe dem med å vokse og tilegne seg kunnskap om produktene, presentasjon, kutting, oppbevaring og kombinasjon. Vi når ut til hele Piemonte og Liguria med vår flåte av kjøretøy med kjøling, og vi har en organisasjonsstruktur for internasjonale forsendelser.
Spania, Pineda De Mar
...restaurantdrift eller detaljhandel relatert til pizzaverdenen. Vi har også åpnet et bakeri for å lage glutenfrie produkter, både pizza og ferdigretter, og vi har sommerprodukter, laktosefri mozzarella. Vi er oppdatert på hva samfunnet etterspør i dag, fordi pizza er mye mer enn hurtigmat. La oss veilede deg og vokse sammen med oss. Vi har over 20 års erfaring i pizzaverdenen, vi så konseptet med...
... mest urørte områdene i Italia, hjemlandet til "Det mediterranske kostholdet", som lenge har vært inkludert av UNESCO på listen over immaterielt kulturarv for menneskeheten. Selskapets styrke er basert på bruken av tradisjonelle metoder, en grundig kunnskap om husdyrhold, og gjennomføringen av alle faser av produksjonsprosessen internt. Blant produktene fremhever vi mozzarella laget av bøffelmelk, mozzarella med myrte (mortella), fior di ricotta, cacio ricotta caprino, caciocavalli og yoghurt.
Tyskland, Karlsruhe
Mozzarella til Pizza WWW.Bianchella.de...
Belgia, Halen
... sektor: i foodservice-sortimentet har vi utviklet flere Kaasbrik-husmerker spesielt for deg: Mozzarella Pizzaiolo, Emmental Kaasbrik og La Dorata er noen av våre toppprodukter. I tillegg er Kaasbrik initiativtaker til den nasjonale kåringen 'Pizzaiolo of the Year'. For industrien jobber vi skreddersydd: ost pakket i farget folie, levert i plastkasser om ønskelig. For storhandel pakker vi ditt private label slik du ønsker. For oversjøisk eksport kan vi levere produktene dypfryst.
... interessert i å anskaffe italienske produkter. Vårt selskap er i stand til å tilby eksport av de beste produsentene av pasta i verden, men ikke bare det, vi kan også tilby et bredt utvalg av italienske produkter av høy kvalitet som vann, bufala-mozzarella, ekstra jomfruolivenolje, tomatsaus og grønnsaker.
Italia, Altavilla Silentina
Medlem av konsortiet for beskyttelse av Mozzarella di Bufala Campana HOVEDKONTOR, PRODUKSJON OG SALG...
Vi produserer Fior di Latte, mozzarella laget av bøffelmelk, sau-, geit- og kuoster, sau- og geitericotta, bøffelricotta og yoghurt laget av ku-, bøffel- og geitemelk.
Mozzarella di bufala campana...
Italia, Caltanissetta
Kjøttprodukter og bufallo mozzarella...
MOZZARELLA AV KUN BUFALOMELK...
FRAKT TIL HELE ITALIA...
Italia, Cerreto Sannita
Frankrike, Montagny
Italia, Mondragone
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play