Frankrike, Biguglia
...Zuccaru Timut Fiken Sabayon Oppskrift for 4 personer ● 6 eggeplommer ● 100 g Sucre U Zuccaru Sucre Gourmand med fiken og Timut-pepper O Mà! ● 8 svarte fiken ● 6 spiseskjeer Muscat Corse Legg eggeplommene, Sucre Gourmand med fiken og Timut-pepper O Mà! og 4 spiseskjeer Muscat Corse i en bolle, over en kjele med kokende vann. Visp blandingen i 5 minutter over vannbadet, til sabayonen tykner. Tilsett resten av Muscat. Legg de delte fikene i fire i små skåler. Hell sabayonen over. Dryss med Sucre Gourmand med fiken og Timut-pepper O Mà! Karamelliser med en brenner og nyt!
Portefølje (68)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play