Spania, Guijuelo (salamanca)
...Skinke med langstrakt utseende, med mørk og slitt klov fra lange turer på markene. Den fete delen har en perlemorsfarge, og forholdet mellom denne og resten av skinken lar oss nyte en myk og behagelig bouquet. Med en minimum modningstid på 36 måneder og en nøye utvalgt diett av naturlige korn, gress og eikenøtter, er det alltid en garanti for smak og kvalitet.
Portefølje (55)
Frankrike, La Teste De Buch
MAAIANA er et naturlig og fransk merke laget i Arcachon, Bordeaux. Vi er et merke for kvinner som selger skjønnhetsprodukter. Merket vårt er til stede hos 30 forhandlere som er hudpleiere, velvære-salonger og parfymerere. Ikke bare er vi et fransk merke, men vi er også et merke som er til stede på europeisk nivå, både på det spanske, portugisiske og italienske markedet. MAAIANA sikrer god kvalite...
Portefølje (24)
Frankrike, Pleucadeuc
...• Fettcrust: overfladisk fett fra svinekjøtt • Fettparure: fett fra trimming av svinekjøtt • Fete eller magre svor 21 cm brede og maks 1 cm tykke • Råvarer fra godkjente slakterier i EØS APPLIKASJONER • Fett: spekemat, salting (pølsefarse, fyll, patéer…) • Svor: skinker, svineknoker… FORPAKNING • Fett: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 til 25 kg • Svor: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 kg LAGRING • Fett: Fersk: 9 dager ved 0 +4°C Frosset: 12 måneder ved -18°C • Svor: Fersk: 9 dager ved 0 +4°C Frosset: 12 måneder ved -18°C...
Portefølje (9)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play