Frankrike, Soreze
...Melkesyrebakterier og løpe for produksjon av fersk ost. Parti med 10 doser som gjør det mulig å omdanne 5 liter melk til omtrent 30 små ferske oster. Totalt kan 50 liter melk omdannes til fersk ost. Hver dose er pakket i et individuelt rør. Ingen doseringsproblemer. Det anbefales å bruke hele røret for å bevare kvalitetene til løpen. Dette eksepsjonelle produktet er utviklet etter flere års...
Portefølje (195)
Storbritannia, Tenbury Wells
OV Dairy Supplies tilbyr et utvalg av yoghurt- og ostekulturer, koagulanter, ingredienser, reagenser samt voks og belegg. Våre kunder er ostemakere, yoghurtprodusenter og produsenter av andre fermenterte produkter, inkludert plantebaserte alternativer. Det som skiller oss fra andre, er det høye nivået av teknisk støtte bak produktutvalget; grundigheten i vår kundeservice; fokuset på et kjerneutvalg av produkter; den robuste emballasjen og leveransetjenesten, samt den store erfaringen vårt team har innen meieribransjen.
... syklusen av det daglige kostholdet: fra frokost og lunsj til snacks og middag med deres meierimenyer, fermenterte produkter, oster, smør, puddinger og fruktjuicer, forfriskende drikker og isotone drikker. Vår strategi er basert på anvendelsen av moderne kunnskap innen alle arbeidsområder. Derfor har vi fokusert alle våre anstrengelser på økologisk beskyttelse av arbeidsprosessene og heving av nivået av økologisk kultur, på vitenskapelig basert skapelse av gastronomi og gourmetmatlaging, samt på moderne teknologi i produksjonsprosessen.
Italia, Thiene
... bevare typisiteten til agro-matproduksjonen, samt utviklingen av "skreddersydde" kulturer eksklusivt for sine kunder. Innen melke- og meieriprodukter leverer de utvalgte lokale fermenter fra produksjonsområdene for DOP-oster, samt fermenter for produksjon av yoghurt, smør og fermenterte melketyper, kulturer av mugg i væskeform og gjær. For pølsemakeri leverer de lokale kulturer for pølser med søt preg, knyttet til italiensk tradisjon, kulturer med spesifikk anti-Listeria effekt, kulturer med høy syreproduksjonshastighet, og overflate-mugg. Mor-kulturer for brød.
Kroatia, Sisak
... syklusen av det daglige kostholdet: fra frokost og lunsj til snacks og middag med sine meierimenyer, fermenterte produkter, oster, smør, puddinger og fruktjuicer, forfriskende drikker og isotone drikker. Vår strategi er basert på anvendelse av moderne kunnskap innen alle arbeidsområder. Derfor har vi fokusert alle våre anstrengelser på økologisk beskyttelse av arbeidsprosessene og heving av nivået av økologisk kultur, på vitenskapelig basert skapelse av gastronomi og gourmetmatlaging, samt på moderne teknologi i produksjonsprosessen.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play