Frankrike, Hérouville Saint-Clair
... serie med trefat formet som frukter... Reduserte minimumskvantiteter: Når det er stor variasjon i emballasjen, betyr det også begrensede mengder for hver referanse. For å imøtekomme dette behovet jobber vi med løsninger som kombinerer flere bruksområder for samme emballasje, som for eksempel våre fat med avtakbare skillevegger. Tilbudet av serier gjør det også mulig å redusere minimumskvantitetene per referanse. Matkontakt: Egnetheten for matkontakt av tilbudet med fat for tørket frukt er i dag...
Portefølje (14)
Frankrike, Rungis
... smitteverntiltak ,, Tørket frukt av høy kvalitet ‘’ Større kaliber, bedre grader og opprinnelser for en høyere posisjonering ,, De beste tørkede fruktene i ånden av et univers av frukt og grønnsaker ‘’ Fordi produktene våre først og fremst kommer fra… de beste fruktene ,, ...
Portefølje (249)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... all sin klasse med noter av sitrus, pære og honning, mens lagringen i eikefat, men også i store fat og amphorer, gir en fin rundhet med aromaer av smør, vanilje samt et hint av tørket frukt (hasselnøtt, valnøtt). Utvilsomt en av de vakreste vinene fra Anjou i denne stramme og komplekse stilen! Innhold: 75cl Type: Hvitvin Druetype: 100% Chenin AOC: Anjou Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2028 Serveringstemperatur: 8-10°C...
Portefølje (321)
Tunisia, Tunis
...Dattene Deglet Nour pakket i 250 g brett er sortert, vasket, hydrert og tørket. De kan også impregneres og entes etter kundens ønske. Dette er tunisiske dadler av sorten Deglet Nour, som modnes på daddelpalmer med honning- til lys brun, matt farge. Den friske vekten av dadlen er 8 til 12 g/frukt, og størrelsen er 3,5 til 5 cm. Dette gir den overlegne kvaliteten og den unike smaken av denne...
Portefølje (130)
...Sukkerinnholdet i bærene kan nå høye nivåer samtidig som det opprettholdes en betydelig syre. Dette gjør det mulig å oppnå viner som er spesielt godt balanserte, kraftige og fyldige (med mye fett og volum). Aromaene er typiske, komplekse og intense (tørket frukt, nøtter, ristet, eksotiske frukter, smør, osv.). Chardonnay B egner seg også godt for lagring og fermentering på fat. Kulturelle og agronomiske egenskaper Chardonnay B beskjæres vanligvis til lange greiner. Imidlertid i klimatiske områder som favoriserer...
Portefølje (71)
Populære land for denne søkefrasen