Frankrike, Paris
... også for å lage naturlige kosmetikkprodukter. Den rike og intense smaken vil heve alle dine kulinariske kreasjoner. Det anbefales å oppbevare den i en hermetisk beholder, i frukt- og grønnsaksrommet i kjøleskapet. Dens aromatiske og visuelle egenskaper kommer tilbake etter noen minutter i romtemperatur. Utseende: Fete, oljete, glinsende og myke belger. Aroma og smak: Sjokoladevanilje, intens og fruktig. Bruk: Infusjon, krem, bakverk, iskrem, yoghurt, sjokolade, salte og søte oppskrifter.
Portefølje (8)
Tyskland, Teltow
... gjør en forskjell… Hvordan vi ble til Vårt selskap ble grunnlagt i 1996 som engros for safran, vanilje og spanske spesialiteter. Allerede da var det klart at fokuset skulle være på få, men utvalgte produkter: I tillegg til den kjente Bourbon-vaniljen tilbyr vi for eksempel også den eksklusive Tahiti-vaniljen. For å imøtekomme den økende etterspørselen fra detaljister og food-service etter våre...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play