Spania, Pinofranqueado-Cáceres
...100% naturlig bivoks fra egen produksjon. Utrukket ved hjelp av pressemetode fra frøet og renset ved dekantasjon. Former med jevn form og vekt.
Portefølje (10)
Spania, Dicastillo, Navarra
..."Dette er en ekstra jomfru olivenolje med polyfenoler, som gir 10 ganger flere antioksidanter enn konvensjonell ekstra jomfru olivenolje. Vår olje er hentet direkte fra oliven gjennom mekaniske prosesser og kald ekstraksjon, uten filtrering, og med nøye naturlig dekantasjon for å bevare polyfenolene. Av overlegen kategori, er den hentet direkte fra Arróniz-varieteten av oliven, høstet på sitt...
Portefølje (132)
Italia, Imperia
...Calvi Extra Virgin Olive Oil Pinzimolio 750 ml er laget av oliven som kun har modnet delvis. Ekstra jomfruolivenolje Italiensk olje – Kaldpresset Den "Pinzimolio" ekstra jomfruolivenoljen er laget ved kaldpressing av oliven som kun har modnet delvis. Den har en gul farge med grønne nyanser. "Pinzimolio" er kaldprosessert og pakket must (ufiltrert), etter enkel dekantasjon i en underjordisk haug...
Portefølje (44)
Spania, Arteixo (a Coruña)
Fiberglas ble grunnlagt i 1965, og siden den gang har vi vært pionerer innen produksjon av produkter laget av polyester forsterket med glassfiber, forsterkede plastmaterialer og termoplastiske former. Fra vår base i A Coruña leverer vi til det nasjonale og internasjonale markedet, og produserer produkter rettet mot ulike sektorer som industri, kjemi, bygg, agroindustri, akvakultur og miljø. VI D...
Portefølje (46)
Frankrike, Lardier Et Valença
...PAF00067 BIO - Melissa officinalis Hydrolatet er vannet som er beriket med aktive stoffer (som skilles fra essensiell olje ved dekantasjon) under destillasjonsprosessen. Hydrolatet av Melisse oppnås ved destillasjon av bladene. Bruksområder, egenskaper: Beroligende, sedativ, blodtrykksenkende, betennelsesdempende. [Kilde: Wikipedia] Melisse officinalis (Melissa officinalis) er en flerårig urt...
Portefølje (97)
Tyrkia, Gemlik / Bursa
...Kavlak Phenol 03 Naturel Sızma Olivenolje er produsert ved Kavlak Olivenolje Produksjonsanleggene med moderne produksjonsteknikk i et kontinuerlig system. Olivenene blir kaldpresset innen 6 timer etter innhøsting, helt mekanisk og i et oksygenredusert miljø, ved en temperatur på 21-23 grader, ved hjelp av dekantasjon. Takket være produksjonen som skjer i tidlig modning, har den en rik fruktig...
Portefølje (9)