Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
Spania, Badajoz
...Svineutnyttelse beliggende i det sørvestlige Extremadura, Vuggen til Bellota-skinke. Vi har egen dehesa, husdyrhold, fabrikk og vinkjeller, samt "Hvit Sal" med personlig utstyr for ulike typer skjæring og vakuumemballering eller ved hjelp av inert gass. Vi tilbyr en rekke iberiske produkter laget for hånd, skinker, skulderstykker og pølser fra rene iberiske svin av bellota som er oppdrettet i Dehesa Extremeña. Som Kvalitetsleverandører tilbyr vi et utvalg av de beste variantene av portugisisk vin, Manchego-oster D.O. og ekstra jomfruolje av høyeste kvalitet.
Portefølje (9)
Spania, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
Alimentos Cárnicos de Extremadura, Alicex, er produsent og distributør av patéer og smørbare kremer i engangspakninger og steriliserte bokser. Og ved å utnytte det beste fra den ekstreme dehesa, bringer vi også våre skinker, skulderstykker, pølser og kjøtt fra iberisk svin til bordet ditt. Vi produserer et bredt spekter av produkter for restaurantsektoren. Hver dag nyter tusenvis av mennesker i skoler, sykehus, hoteller, restauranter og kafeer våre produkter laget med råvarer av førsteklasses kvalitet.
Portefølje (6)
Spania, Dso Hermanas
... kvaliteten. Hvis du vil oppdage hvordan du kan vite om en skinke er iberisk bellota eller cebo, har du kommet til rett sted, for hos Jamones Luna vil vi gi deg all informasjonen du trenger å vite. Det første man må ta i betraktning er at begge stykkene kommer fra iberiske skinker, men cebo-skinkene hentes fra svin som er fôret med kraftfôr, mens cebo de campo har fått fôret i frihet i dehesa, selv om de ikke har vært der til slutten av oppdrettsfasen. Til slutt finner vi iberisk bellota-skinke, som hentes fra svin som er fôret i løpet av de siste månedene av livet med bellota, planter og urter.
SELSKAP SOM ER DEDIKERT TIL SALG AV FERSK IBÉRISK SVINEKJØTT, IBÉRISK SKINKE OG IBÉRISK PØLSE...
Spania, Sant Boi De Llobregat
Selskap dedikert til distribusjon av fersk eller frossen iberisk svinekjøtt, iberiske skinker og iberiske pølser.
Spania, Sevilla
...Den er laget i Sierra de Huelva under unike mikroklimatiske forhold og kommer fra iberiske svin som er oppdrettet fritt i dehesa og som utelukkende er fôret med eikenøtter og naturlige beiter under montanera. Det finnes også den svarte skinken, som er et grunnleggende og hovedprodukt i spansk gastronomi. Sammen med vin og olivenolje kan vi si at dens internasjonale berømmelse krysser grenser og...
Populære land for denne søkefrasen