No results

Det er ingen resultater for
"cooked meat products"

Produkter for "meat products"
Halal-sertifisering av kjøttprodukter
Halal-sertifisering for kebab, burgere, nuggets, kjøttboller, HAC-biffer - Se beskrivelse nr. 1.
Spesialisert innen import-eksport av kvalitetskjøtt og mange andre spanske produkter på det italienske markedet
"En bro mellom spansk kvalitet og det italienske markedet" Origini ble grunnlagt med hensikt å beskytte og verdsette de spanske kvalitetsmerkene i It...
FAUX FILET VBF og EU
Sous vide per 1 kartong på 20 kg melke-kjøtt type Charolais-Limousin osv., stykkevekt 4 kg-5 kg-6 kg-7 kg-8 kg-10 kg...
Frosset storfekjøtt og kjøttprodukter - Storfekjøtt og kjøttprodukter
Engros frosset storfekjøtt og kjøttprodukter. Vårt mål er å tilby samfunnet de beste kvalitetskøttene og kjøttproduktene til en rimelig pris. Kjøp i ...
Pakke Linje for Marinerte Kjøttprodukter
Inline marinering av kjøttprodukter i vakuum- eller brettemballasje Marinering av enkeltporsjoner med direkte utlevering i emballasjen ved hjelp av e...
Fersk Kjøttemballasje
Denne folietypen er beregnet for emballering av produkter under vakuumatmosfære samt under modifisert atmosfære (MAP). Det innpakkede kjøttet beholder...
Kjødekstrakter
Det høykonsentrerte oksekjøtt ekstraktet (Beef Extract Powder) selges i bearbeidet form som pulver. Avhengig av produktet er det basert på salt og dek...
Astech PW Sag for jevn og automatisk kutting av frosset og/eller kjøtt og fisk med bein
Automatisk båndsag modell "Astech PW" for scanning og vektpresis kutting av ferske og frosne produkter med og uten bein. Helautomatisk sag med kontin...
Naturlige Tarmer
Naturlige tarmer i forskjellige kalibre, fra forskjellige opprinnelser og i forskjellige formater (klare til å fylle, i rør, saltet). Bunt på 91,4 met...
Svineinnmat
Behandling av naturtarm Svinefôr Selvfølgelig sorterer vi også svinefôr. I motsetning til store selskaper som ofte får sorteringen sin gjort i Kina ...
Kalkunlårbiffer
{"Herkunft":"Polen; Tyskland; Ungarn; England","Haltbarkeit/Lagerung":"ved 0 – 4° C løst 7 dager, vakuum 10 – 14 dager fra slaktedato\nved -18° C 12 m...
Painho pølse
Painho pølse er en tradisjonell portugisisk pølse som Monte Safira har laget med presisjon og omsorg. Laget av de fineste nasjonale kjøttsortene, er d...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play