Frankrike, Castelnaudary
Med en lokal forankring i Sør-Frankrike har Groupe Rivière, i tre generasjoner, utviklet og laget smakfulle og innovative ferdigretter basert på tradisjonelle franske oppskrifter. Laget av naturlige ingredienser, er oppskriftene uten fargestoffer, uten konserveringsmidler og uten kunstige aromaer. Gjennom sine merker viser Groupe Rivière sin tilknytning til kvaliteten på produktene sine og sitt e...
Portefølje (56)
Grunnlagt i 1986, er VIJAYA® et fransk merke. Som en familieeid bedrift, er vårt selskap en pioner innen økologiske produkter, spesialisert på import og distribusjon av økologiske tørkede frukter. Vijaya velger de mest smakfulle variantene og størrelsene, noe som gir de kjøttfulle fruktene en unik saftighet. Takket være mer enn 35 års varige relasjoner med sine produsenter og partnere, tilbyr Vija...
Portefølje (123)
Martinique, Rivière-Pilote
...Chili confit 'Bondamanjak', med sin uttalte og kraftige smak, vil sterkt forbedre rettene eller sausene dine.
Portefølje (31)
Frankrike, Arles
Gourmet Provence er en samarbeidsgruppe som ble etablert i 2018 av Corine Marmotan og tre håndverksbedriftseiere for å utvikle salget i Frankrike, Europa og på det internasjonale markedet. Den økende etterspørselen fra våre kunder etter et bredere utvalg av gourmetprodukter, kombinert med vårt ønske om å fremme Middelhavet, inkludert Provence, er vi glade for å presentere vår nye katalog "Gourmet...
Portefølje (142)
Frankrike, Vaulx-En-Velin
Siden 2001 har selskapet BHS OLIVES spesialisert seg på konfekt, emballering og markedsføring av olivenprodukter og deres derivater på det nasjonale markedet, og har til hensikt å fortsette å eksportere, som var en av selskapets hovedoppgaver. Det deltar også innen underleverandørvirksomhet ved å tilby sin ekspertise, lagringskapasitet og personale med stor erfaring innen feltet. Selskapet anser d...
Portefølje (61)
Frankrike, Castelnaudary
...Haricots lingots opprinnelse Frankrike, confit andekjøtt (for kvalitetens skyld bruker vi kun andelår), pølse og svinekjøtt opprinnelse Frankrike, svor, tomat, salt, pepper, krydder. SULFITTER spor. KJØKKENMESTERENS RÅD: Legg cassoulet i en leirgryte og la pølsene være synlige. For min del tilsetter jeg ½ glass vann. Jeg lar det bli gyllent i ovnen mens jeg går til vinkjelleren for å hente...
Portefølje (37)
Bulgaria, Rakovski
...Fete andevinger (Manchons) confit, 1,350 kg Ingredienser: Andevinger (manchons) 51%, andefett, salt. Oppbevares på et tørt og kjølig sted. Lagringstemperatur: 0 ° til 4 ° C. Hvordan tilberede: Stek til de er gyldne i ovnen. Konsumeres varm eller kald. Produkt av Bulgaria. Pris: 4,60 € Fete andevinger (Manchons) confit, 1,350 kg Ingredienser: Andevinger (manchons), (51%), andefett, salt. Tips...
Portefølje (10)
Frankrike, Valence
F2S ble opprettet i 2013 av sin leder Mr. Serpegini Fabrizio. Med over 25 års erfaring innen næringsmiddelindustrien har han klart å bygge et nettverk både oppstrøms og nedstrøms i kjeden. Dette har gitt ham nesten total kontroll over utvalget av sine leverandører og varer. F2S sin styrke ligger i at selskapet er direkte knyttet til produksjonsfabrikkene, noe som gjør at de kan være nær kilden og ...
Portefølje (68)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...En eksklusiv confit fra Cul Noir i Limousin! Smaksråd: Nyt denne confiten varm, sammen med poteter eller fersk pasta. Hvis du foretrekker den kald, kan den nytes med nøtter eller hasselnøtter og et dryss av eddik. Ideell sammen med en rød- eller rosévin. Uten fargestoffer eller konserveringsmidler.
Portefølje (71)
Frankrike, Biguglia
Av korsikansk opprinnelse ønsker kokk Jean-Michel Querci å dele sin kjærlighet for produktene fra sin øy gjennom sine kreasjoner. Som oppfinner av syltetøy laget med Brocciu (fersk korsikansk ost), tilbyr kokken oss en kulinarisk reise inn i sine røtter. Utvalget "O Mà" er svært variert og spenner fra søte gleder (syltetøy, pålegg, aromatiserte sukker, kaker) til salte gleder (aperitiff-spesialite...
Portefølje (68)
Frankrike, Puyricard
...konfitur av økologiske korsikanske klementiner med rørsukker. Confit de Provence tilbyr en økologisk konfitur av korsikanske klementiner. Kokt i kjele, er de ekstra konfiturene fra Confit de Provence laget av nøye utvalgte frukter, og så ofte som mulig med frukter med opprinnelsesbetegnelse: korsikanske klementiner. Forberedt med økologisk rørsukker, er konfituren av korsikanske klementiner...
Portefølje (48)
Spania, Murcia
Vi tror på kvaliteten av produkter laget i Spania, derfor ønsker vi å dele dem med resten av verden. Asturianere er stolte av sin geitost, valencianere av sin paella, riojanere av sin vin, men hele Spania gleder seg når produktene og oppskriftene våre går utover grensene våre. Som spanjoler er vi stolte av vår gastronomi og variasjonen av produkter laget i vårt land. Gourmet Corporation ble etable...
Portefølje (178)
Frankrike, Saint-Fraimbault
Velkommen til DEGUSTONFOIN, din foretrukne partner for dine profesjonelle behov innen storfekjøtt. Vår bedrift er dedikert til utvalg og distribusjon av kjøtt av høy kvalitet for profesjonelle innen restaurant- og gastronomibransjen. Vi jobber tett med nøye utvalgte lokale oppdrettere for å sikre kjøtt av eksepsjonell kvalitet, oppdrettet med respekt for dyret og miljøet. Vi tilbyr et bredt utval...
Portefølje (15)
Frankrike, Marseille
...Cocktail av oliven Primavera mini glass Oliven Italia CROC’ELLA Marseille ProvenceAlpesCôted’Azur CROC’ELLA lar deg i dag oppdage den italienske cocktailen av oliven, cocktail av oliven Primavera. Denne deilige cocktailen består av en blanding av grønne Bella Cerignola-oliven og Leccino-oliven, deilige grillede auberginer, grillede paprika, confit hvitløk og krydder. Cocktail Primavera er en...
Portefølje (145)
...Cuiseur en continu 500klg/h viande Système de cuisson innovant : au bain-marie, buses de mouillage pour une cuisson homogène. Protocole d'alimentation séquencé dans le cuiseur pour une cuisson homogène avec jus ou graisse. (confit, etc...) Innovation by CEMMI Interface IHM, recettes pour plusieurs types de cuisson (en jus, en confit, à l'eau, en bouillon, à l'huile...) Cuisson douce (au bain-marie) par huile thermique Cuisson régulière et homogène (vis sans fin) CIP en place (option) Conception hygiénique & robuste tout inox Matériaux certifiés contact alimentaire...
Portefølje (2)
...Vi tilbyr i tillegg til våre foie gras et bredt utvalg av ferdigretter. Varierte, våre ferdigretter representerer håndverket fra vår region, sørvest. Å oppdage: Alicuit, andeconfit, solfylt perlehøne, cassoulet med confit av andelår, høne i vin, salmis av turteldue...
Portefølje (4)
Frankrike, Essey-Les-Nancy
... smør, lover ren nytelse for alle ganer, inkludert de som følger spesifikke kosthold. Vårt tilbud begynner med "Nougat Cacahuète, også kjent som 'Nouga Péyi'", en ikonisk godbit fra Karibien, hvor sprøheten av ristede peanøtter møter sødmen av nougat for en uforglemmelig smaksopplevelse. "Gingembre Confit Chocolat Noir" kombinerer dristigheten av ingefær med dybden av mørk sjokolade, en harmoni av...
Portefølje (3)
Frankrike, Pomarez
I tre generasjoner har familien DUMECQ, som ligger i hjertet av Chalosse, produsert foie gras. I tillegg til foie gras produserer DUMECQ konservert mat og ferske produkter fra gården. De tilbyr dermed et bredt utvalg av produkter: ferske produkter (andefilet, hel and, andefett, andebryst), hermetisert andefett på boks eller glass, andebryst, mager, confit, andelår og vinger på boks, lokale produkter på boks (andefett, anderillettes med foie gras...) og gavepakker.
Frankrike, La Chapelle Aubareil
I over tretti år har vi vært håndverksprodusenter av gåse- og andefett samt kastanjer i Dordogne. Våre konserver er laget på stedet, i henhold til de tradisjonelle oppskriftene fra Périgord. Konserveriet er i menneskelig størrelse. Fete og ferdigretter (cassoulet, confit, civet…) blir forberedt med omhu og får den største oppmerksomhet gjennom hele produksjonskjeden. Vårt laboratorium er godkjent i henhold til europeiske standarder og HACCP. Verdiene vi står for er gjestfrihet, gastronomi, tradisjon og kvalitet.
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
... paté med Espelette-paprika, landsbypaté, rilletter, hure, baskisk blodpølse, confiterte pølser og confit av Ibaïona-svin) og vilt (terriner av hare, terriner av villsvin og salmis av palombe). Til slutt produserer charcuterie Mayté uunnværlige baskiske oppskrifter som axoa, piperade og baskiske tarmer, samt oppskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrike, Vigan (Le)
Selskapet THOCAVEN er spesialisert på oppdrett av ender. Vi fôrer endene med kornmais for å sikre sunne og naturlige produkter. Vi tilbyr et komplett utvalg av andekjøtt som foie gras, brystfileter, confit, tournedos, rillettes, pølser, lår...
Frankrike, Beaumont De Lomagne
Det er kjærligheten til håndverket og seriøsiteten som har ført til at en liten slakterbutikk i Beaumont, grunnlagt i 1888 og drevet av Antoine Micouleau, har blitt La Maison Micouleau, en håndverkskonservering. Siden har vi overført våre oppskrifter fra far til sønn. I hjertet av vårt land, Lomagne, gir vi ordet terroir all sin smak. Våre foie gras, confit, cassoulet og andre typiske retter er...
Frankrike, Lanzac
La Ferme de Grezelade ligger i en av regionene kjent for sitt fantastiske kjøkken, Quercy-Périgord. Familiebedriften spesialiserer seg på produksjon av konserverte produkter laget med foie gras. Bedriften produserer ferske produkter og hjemmelagde konserver. Den tilbyr foie gras (blokk med foie gras, hel andefett og halvkokt foie gras), andebryst, confit og ferdigretter. Den markedsfører også...
... utvalg av franske produkter fra foie gras, champagne, til kulinariske delikatesser som den utsøkte økologiske tangtartaren, terrinene, confit de canard, cassoulet du Perigord, økologisk cider fra Bretagne ... tradisjonelt laget med et utvalg av naturlige og økologiske ingredienser. Vårt sortiment av gastronomiske produkter er en livsstil. Vi bruker høykvalitetsprodukter, produsert i henhold til tradisjonelle oppskrifter.
Frankrike, Montaut
Grunnlagt i 1920, har Maison LAFITTE i fire generasjoner spesialisert seg på gastronomi fra Landes. Maison er den ekte spesialisten på tradisjonell fettrik and. Den produserer ande- og gåselever, confit, bryst, vinger og lår av and. Den tilbyr også forretter og ferdigretter som andepaté, andemousse, rillons og rilletter, tradisjonelle pâtéer, terriner, halvkokte pâtéer, kaviar fra Aquitaine...
Frankrike, Cambiac
...Alle våre ender er oppdrettet på over 20000 m2 med park. Familiegård som praktiserer selvforsynt oppdrett, mating med hvit mais, godkjent konservering. Vår politikk er basert på kvalitet i oppdrett og sporbarhet av dyret. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Vi tilbyr et utvalg av konserverte produkter som utelukkende stammer fra vårt oppdrett: foie gras, paté, galantine, confit.
Portefølje (1)
Frankrike, Cahors
SUDREAU er et selskap som spesialiserer seg på produksjon og salg av foie gras, andebryst, innmat, ande-rillettes, ande-confit og typiske retter fra Sørvest som Coq au Vin fra Cahors eller cassoulet.
Spania, Sevilla
...frukt kandisert i honning, iberisk svinepaté, tilpasning av produkter som oljer, likører osv., gavevesker, matpreparater som pølse av oksehaler, pølse av svineføtter, tunfiskpølse og andre preparater, upasteurisert geitost laget av rå melk, myke oster, modnet ost både fra sau og geit, ostekrem og til slutt fra havet har vi ansjos, kake av geitfisk, krabbe og ansjos, sardiner og alt hentet fra Cantabrico, hvor man får den beste ansjosen i verden. Og våre fremhevede produkter inkluderer gjesseprodukter som confit av gås, gåsekrage, gåselever og micuit.
Frankrike, Ascain
Frankrike, Beuste
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play