...Conching er en essensiell prosess for produksjon av naturlig sjokolade. Under conching reduseres viskositeten til sjokoladen som et resultat av varmeoverføring og mekanisk agitasjon. I tillegg fjernes fuktighet, flyktige stoffer og uønskede lukter gjennom denne prosessen. I henhold til prosesskrav tar conching omtrent 3-12 timer og består av seks soner. Systemene er termostatisk kontrollert. Systemet tar inn kaldt vann når det er nødvendig.
Portefølje (10)
Siden 1969 har VOMM produsert kontinuerlige industrielle anlegg basert på sin egen Turbo-teknologi for mat-, kjemisk og miljøsektoren. Turbo-Tørker for faste, flytende eller pasta-lignende produkter. Den opererer på åpen prosessgasskrets (mel, polymerer, salter, oksider…) eller lukket en (kommunale slam, raffineringsbiprodukter, garveri-slam…). Den er egnet for tørking av sensitive produkter (mel...
Portefølje (5)
Måten vi designer og produserer sjokoladeproduksjonsmaskiner i fabrikken vår. Og den er implementert i de beste og fineste sjokoladefabrikkene i Tyrkia, som for eksempel fabrikken til ULKER, ŞIMŞEK, BIFA... (hvor vi har langsiktige kontrakter med dem). Måten avhenger av: 1 - råvarelagertanker 2 - Turbo Mixer 3 - to-sylindret malemaskin 4 - fem-sylindret malemaskin 5 - Conching-maskin 6 - Tempereringsmaskin 7 - Kjøletunnel, slik at du får den beste sjokoladekvaliteten klar for fylling, forming, ...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play