Spania, Santoña (cantabria)
...Pakke med 6 små bokser av smakfulle ansjosfileter fra Cantabrico i olivenolje. Laget etter tradisjonell metode, modne, rene og med riktig saltinnhold. Bør konsumeres innen 1 år fra produksjonsdato. Halvkonserves, oppbevares mellom +5ºC og +12ºC. Når emballasjen er åpnet, dekk til med olje og konsumer før 5 dager. Unngå for personer med fiskintoleranse. Vi behandler produktene våre med omsorg og respekt, og det vil du merke på bordet ditt. Ingredienser: Ansjosfileter, olivenolje og salt Nettovekt: 50 g Avrent vekt: 28 g ENERGIVERDI: 217 kcal (908 kJ) PROTEINER: 25 g SALT: 13 g...
Portefølje (10)
Spania, Santoña-Cantabria
...Anchoas Angelachu har CC Kvalitetskontrollert merket ‘Anchoa de Cantabria’ for å oppfylle tre krav: råvaren fra Cantabriske hav, fanget i vårsesongen og helt produsert i Cantabria. Vi begynner prosessen med å lage saltfisk ved å salte, ta ut innmaten og pakke fisken i tønner. Vi passer nøye på utviklingen. Med samme omhu, og når optimal modning er nådd, går vi videre til neste fase, håndsalg...
Portefølje (14)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play