Spania, Santoña (cantabria)
...Smakfulle ansjosfileter fra Cantabrico i olivenolje. Laget etter tradisjonell metode, modne, rene og med riktig saltinnhold. Bør konsumeres innen 1 år fra produksjonsdato. Halvkonserverte, oppbevares mellom +5ºC og +12ºC. Når emballasjen er åpnet, dekk til med olje og konsumer før 5 dager. Avstå fra å spise for personer med fiskintoleranse. Vi behandler produktene våre med kjærlighet og respekt, og det vil du merke på bordet ditt. Ingredienser: Ansjosfileter, olivenolje og salt Nettovekt: 50 g Dreneringsvekt: 28 g SKU: RR-50...
Portefølje (10)
Spania, Santoña-Cantabria
Conservas Angelachu er pioner og leder i sin sektor ved å lage fiskeprodukter på en virkelig håndverksmessig måte. Nettopp fordi de respekterer og ivaretar de originale og tradisjonelle prosessene ... Autentisk håndverkstradisjon oppsummerer filosofien til dette familieforetaket.
Portefølje (14)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play