Italia, Bergamo
Italia, Milano
... Behagelig søtningsmiddel for drikker, yoghurt og desserter, å nyte med søte oster og smeltede oster som mozzarella, provola, caciocavallo. Den passer godt med fisk, både rå og kokt; med ekstra jomfruolivenolje og sitron fremhever den dressinger til salater og pinzimonio.
Portefølje (116)
Italia, Misano Adriatico
...Scopri il gusto unico del CORDISCO Caciocavallo affumicato. Forma intera da 2 kg per soddisfare ogni palato. Prodotto artigianale di alta qualità affumicato con cura, per un sapore intenso e avvolgente. Perfetto per ogni occasione, ideale per accompagnare pietanze o da gustare da solo. Disponibile adesso!
Portefølje (200)
Italia, Martina Franca
...Caciocavallo Baby er en fersk og delikat ost, perfekt for enhver anledning. Den myke konsistensen og den lette smaken gjør den til et utmerket valg for forretter, smørbrød eller bare å nyte alene. Denne osten er laget med melk av høy kvalitet og representerer en av spesialitetene fra den pugliesiske osteproduksjonen. Hver bit er en invitasjon til å oppdage friskheten og smaken av lokale produkter, noe som gjør den til et must-have for enhver ostelsker.
Portefølje (29)
...Caciocavallo er en ost laget av rå buf melk fra Cilento, med en sfærisk, elastisk pasta som har en diameter på 9-12 cm og en høyde på 12-20 cm. Denne formen er resultatet av manuell bearbeiding av løpe. Skorpen er veldig tynn, glatt og hvit. Osten er halvhard, elastisk og har en elfenbensfarge. Typer og Formater Hvit og Røkt. Vekt: omtrent 1 kg pakket i vakuum Kode: CACIOFERR HOLDBARHET: 60 DAGER...
Portefølje (10)
Italia, Noci
...Caciocavallo er en semi-modnet ost laget av elastisk pasta, produsert utelukkende med melk fra melkekyr, tradisjonelt formet for hånd. Navnet "caciocavallo" stammer fra det faktum at produktet modnes i par "over" trebjelker i minst 45 dager. Den har en intens gul farge, en kremet konsistens og en mild, men litt intens smak, perfekt å nyte alene eller med brød, også grillet, eller sammen med et utmerket glass vin fra Puglia.
Portefølje (10)
...SCAMORZA OG CACIOCAVALLO FRA KUE OG VANNBUFFALO, HVITE OG RØYKT...
Portefølje (9)
Italia, San Donaci
...Vin laget av 100% Primitivo-druer. Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Rødvinproduksjon med klimakontroll av gjæringsprosessen. Den kjennetegnes ved mykheten i tanninene og den langvarige smak- og duftopplevelsen. På nesen fremheves aromaer av modne røde frukter som jordbær, bringebær og bjørnebær, også i form av geléer. Ideell med lagrede oster som Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta med bolognesisk kjøttsaus, og hvitt kjøtt tilberedt på jaktvis.
Portefølje (5)
...I loc. Isca dell'Abate i Perito, i provinsen Salerno, ligger Fattoria dell'Alento, et meieri som opererer på nasjonalt og internasjonalt nivå. Produksjonen er variert og helt basert på lokale produkter, og de selger bufalobiter, bufalakirsebær, mozzarella, flettemozzarella, bufalost, caciocavallo, bufalRicotta, scamorza, røkt caciocavallo, mozzarella di bufala campana og melk. Distribusjonen av egne meieriprodukter gir kundene garantien for å kjøpe ekte produkter med kontrollert opprinnelse.
... dedikert til mozzarella og ricotta di Bufala og spesielt til meierianlegg for produksjon av enhver type "pasta filata"…ost, som mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata osv. Vi er også spesialiserte på produksjon og oppgradering av Mini Dairy-linjer med forskjellige produksjonskapasiteter. -Alle våre MINI Dairy er "skreddersydde" i henhold til kundens spesifikke krav.
Portefølje (1)
Italia, Scario
Commercio Prodotti Tipici del Cilento - Italia - Økologisk - Glutenfrie Salumi, Ost, Ekstra Jomfru Olivenolje, Økologiske Produkter, Glutenfrie Produkter på Olje, Konserver, Pasta av gamle kornsorter, Hasselnøtter fra Giffoni, Søtsaker, Likører, Håndverksøl, Panettone, Fragolino, Tunfisk i ekstra jomfruolje, ansjosfileter, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Pølse, Soppressata, Pancetta...
Italia, Sicignano Degli Alburni
Det finnes, i vår SØR, fortsatt mange små bedrifter som bearbeider råvarene slik våre besteforeldre gjorde for lenge siden: med lidenskap, med oppmerksomhet, med ektehet, med dedikasjon, med enkelhet for å bringe smaker som nesten har forsvunnet tilbake til våre bord. Et eksempel kan være CACIOCAVALLO LUCANO STAGIONATO IN GROTTA, produsert utelukkende med melk fra Podolica-kyr (Podolica er en...
Italia, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte er et distribusjonsselskap for italienske matvarer og drikkevarer. Innen matvaresektoren opererer vi med markedsføring av produkter som: - Ost: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola søt og sterk, røkt scamorza, Caciocavallo - Skinker: San Daniele skinke, Parma skinke, nasjonal skinke, mec skinke og skinke i mursteinsformat...
Portefølje (2)
Azienda Agricola Giovanni Bisceglia, Ekstra jomfruolje fra Gargano, Caciocavallo, Oregano, Salg av honning, salg av Limoncino, Kapers, olivenolje fra Puglia, oliven fra Gargano, ekstra jomfruolje fra Gargano, økologisk DOP-olje fra Gargano, ekstra jomfruolje fra Puglia, salg av typiske produkter fra Puglia, typiske produkter fra Gargano, salg av olje, nettbutikk for typiske produkter fra Puglia, ernæring, middelhavsdiett, oljeproduksjon, toskansk olje, Caciocavallo Podolico, olje på boks...
...Podere San Vincenzo i Eboli (SA) oppdretter bøfler for å produsere melkeprodukter: bufala mozzarella, scamorza og caciocavallo. Ved å ha muligheten til å kontrollere hele produksjonssyklusen, er kvaliteten garantert i tillegg til å være sertifisert. Hovedmålet er ikke mengden, men kvaliteten på produktene. Det er viktig å påpeke at Podere San Vincenzo i syv påfølgende år har fått anerkjennelse fra AIA (Associazione Allevatori d'Italia) som det beste oppdrettet i Italia for både mengde og morfologisk kvalitet på melken.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play