... med organisk gjødsel VINIFICATION Begrensning av avkastning Lang macerasjon Tradisjonell vinifikasjon med kontrollert ekstraksjon og temperaturkontroll CÉPAGES 50% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 20% Cabernet Franc DÉGUSTATION Vin som er klar og lys, med en purpurfarge og violette refleksjoner. En sprudlende angrep åpner opp for en fyldig og elegant smak, med silkeaktige og godt innpakkede tanniner, som strekker seg ut i en lang avslutning. En sjarmerende og balansert vin.
Portefølje (96)
Frankrike, Saint Emilion
... Laforest Vinifikasjon: Forfermentativ macerasjon ved 8 -10 °C Alkoholfermentering Maceration i 3 til 5 uker Malolaktisk fermentering på fat Hel vinifikasjon på en utvalgt parcelle, manuell pigeage Lagring: 10 til 14 måneder, 30 % nye fat Sammensetning: 60 % Merlot, 30 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet Sauvignon...
Portefølje (34)
Frankrike, Banyuls Dels Aspres
...Sols: Limono-Calcaire Médaillé d’or par Gilbert et Gaillard Vinifikasjon: Høsting uten stilker, lang maserasjon i rustfritt stål, deretter lagring på franske eikefat. Skinnende farge, granatrød Intens og rik duft, brente, vaniljeaktige og lakrisaromaer ledsaget av modne frukter som svisker. I munnen er tanninene silkeaktige og godt integrerte. Druemiks: 100% Cabernet Sauvignon Sols: Limono-Calcaire...
Portefølje (8)
Frankrike, Auxerre
... rundhet Vinmakerens råd: serveres ved 15-16° Alkoholinnhold: 15,5% Lagringstid: 15 år Emballasje: Kartong med 6 flasker à 75cl Domaine: Domaine des Bénédictins Appellasjon: Saumur Årgang: 2017 Druetype: Cabernet Franc Dyrking: Høy Miljøverdi Merkelapp: Beskyttet Opprinnelsesbetegnelse...
Portefølje (190)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play