Kypros, Peyia
...Noen dårlige nyheter: Du kan ikke tvinge deg selv til å like brokkoli eller tunfisk, for eksempel. Smakshukommelsen din gjør det for deg. Fordi hvert måltid og hver lukt lagres der. Likevel kan du trene sansene dine: Studier har vist at vi venner oss til komplekse aromaer i løpet av noen uker - og lærer å sette pris på dem. Ønsket om enkle smaksinntrykk dannes over tid. Ønsker du å videreutvikle...
Portefølje (34)
Spania, Chipiona
...Paprika, Tomater, Gulrøtter, Pastinakk... Blomster: Allium, Krysantemum, Liljer... Bearbeidede produkter: Olivenoljer, Sherryeddik, Oliven, Ansjos, Makrell, Muslinger, Sardiner, Tunfisk, Chorizo, Ibériske skinker, Oster, Basilikum, Pepper, Cayenne, Kanel, Spisskummen, Nellik, Laurus, Timian, Honning, Manzanilla, Sherry, Sierra de Malaga, Condado de Huelva. Våre produkter kommer alle fra lokal produksjon, vi velger våre partnere med omhu for å kunne tilby de beste produktene fra Andalusia.
Frankrike, Port-saint-louis-du-rhône
... ansjos, med fisk og mousser: laks mousse, tunfisk mousse med urter, makrell mousse med hvitvin, sardiner med whisky, ansjovis, tapenade, rouille,... Nye produkter: fisk couscous med grønnsaker, blekksprut med brokkoli og skalldyrsaus, blekksprut kokt i vin.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play