Tyskland, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9 er en premium tørket sopp, verdsatt for sin rike, jordaktige smak og umami-noter. Ideell for supper, sauser og risottoer, tilfører den dybde til et bredt spekter av kulinariske anvendelser.
Portefølje (74)
Portugal, Leiria
...Soppmel Vår produksjonsprosess for Aromas og Boletos soppmel består av å male soppen til pulver etter dehydrering, uten tilsetning av stivelse eller andre ingredienser. Forslag: vårt soppmel kan tilsettes i tilberedningen av enhver rett, som supper, sauser, brød, pasta, ost, kjeks, desserter, blant annet. Tilgjengelig: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. Næringsinnhold per 100 g. Fett - 1,3 % Karbohydrater - 78% Fiber - 14% Proteiner - 15%...
Portefølje (7)
Spania, Zaragoza
...Ekstra jomfruolivenolje med en gjennomsnittlig til høy fruktighet. Glatt med en bitter og lav-middels krydderhet, som minner om grønnsaker, spesielt tomater og fiken, samt bananer og nøtter. Utmerket til forretter av fisk og boletus, sopp, salater, bakt, kokt og grillet fisk. Delikate salater eller de som er rike på smaker av smør, sauser, bakverk, ost og rødt kjøtt.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play