Italia, Trepuzzi
...RUST, Conceptual Bitter er en naturlig bitter laget ved kaldinfusjon av en stor mengde einerbær, kinin, hyllebær, fine sitrusbark, fikonkjøtt, ville og medisinske planter fra det middelhavske maquis, inkludert mynte og eukalyptus. Infusjonen av plantene i alkoholen hviler i mørket i flere måneder. - For øyet fremstår den i en ravfarge - På nesen er den balsamisk, urtet; de bitre notene fra...
Portefølje (89)
Belgia, Liège
... tørt alternativ til gin, med typiske sitrusaromaer, ideelt for en klassisk «Gin tonic», men også egnet for et uendelig antall cocktails. Einerbær, kardemomme, koriander, appelsiner, bitter appelsin, lime, kanel, appelsinblomster, fiol, hibiskus, lavendel og myrte er de 12 botanikkene som finnes i vår Alternative to Spirits 12 Botanics Night Orient. Valget om å ta vare på seg selv, på kroppen sin, for å føle seg bedre, er en helt ny tankegang!
Portefølje (19)
Belgia, Vaux-Sur-Sûre
...694 Aperitivo er et unikt 100% belgisk og 100% økologisk aperitiff som perfekt kombinerer bitterhet med fruktige toner og fremkaller mysteriene og prakt fra de belgiske Ardennene. Produsert av Belgiens eldste destilleri, legemliggjør det kunsten å lage tradisjonell bitter med en spesiell blanding av mirabelleplomme, gran og surreaublomst.
Portefølje (18)
Frankrike, Le Lauzet Ubaye
...Helbredende plante, regenererende elixir og deretter svovelholdig aperitiff, absint fanger. Søt malurt med en myk berøring, men bitter i smaken, er absint symbolet på tapte illusjoner. Født i 1797 i Jura-regionen mellom Frankrike og Sveits, har absintlikøren fra mor Henriod fascinert hele verden før den ble forbudt i Sveits i 1910, og deretter i Frankrike i 1915. I dag sirkulerer de mest...
Portefølje (41)
Finland, Turku
Fra et virkelig globalt perspektiv, skaffer vi produkter i de viktigste produksjonsområdene i Europa, Nord- og Sør-Amerika, og Fjernøsten. Våre hovedproduktgrupper er Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks og Dairy. Som et mat- og oljeleverandø...
Portefølje (177)
Frankrike, Saint-Omer
...Aperitiffen med hibiskus uten alkohol fra det berlinbaserte apotekmerket Dr. Jaglas fremhever ånden i en ny aperitiffkultur og inviterer deg til en spesiell holdning til livet. Den syrlige sødmen fra hibiskusblomstene dempes av rosmarin, bitter appelsin, svartebær og vanilje. Avslutningen ender med en subtil og fin note av whisky. Det anbefales å kjøle den ned som base for alkoholfrie drikker...
Portefølje (189)
...Olivenbladene brukes i henhold til en gammel middelhavoppskrift, der metoden for håndlaget tilberedning tilpasses. Olivetum produseres, en bitter med en søt smak laget av olivenblader og sitrusfruktskall. Den er helt laget med naturlige ingredienser. Olivenblader og sitrusfruktsblader legges i alkohol for å trekke; når det er filtrert, tilsettes karamellisert sukker til riktig modning er oppnådd. Tett, lett alkoholholdig og behagelig på smak, blir smaken bedre fremhevet hvis du smaker den kald som en aperitiff eller etter måltid, slik at du kan oppleve dens beste fordøyelsesevner.
Portefølje (2)
Tyskland, Hamburg
... aperitiff eller som en iskald følgesvenn for kvelden på terrassen eller balkongen. Innhold: 0,5 liter, 28% Vol. Alk. Negroni tradizionale – En nytelsesfull italiensk aperitiff Negroni tradizionale – Er en nytelsesfull italiensk aperitiff, i over 100 år. Den strålende røde fargen kommer fra vermut og bitter. For produksjonen av Negroni tradizionale ble det kun brukt utvalgte produkter. Basen for en Negroni tradizionale består som vanlig av: Utvalgt gin, vermut og bitter.
Samsvarende produkter
Tradisjonell Negroni
Tradisjonell Negroni
Andre produkter
Hamburg Lakris
Hamburg Lakris
Portefølje (2)
Spania, Geneto San Cristobal De La Laguna
...BASISPRODUKTER: Inzolia-viner fra innfødte druer. Grad: 12,8 grader. SUKKER: 50 gr. lt. AROMATISERING: typisk for naturlig bitter mandel. BASISPRODUKTER: Nero D'Avola-viner fra innfødte druer. Grad: 14,2 grader. SUKKER: 50 gr. lt. AROMATISERING: typisk for naturlig bitter mandel.
Portefølje (6)
...Ruševo brennevin: har en god effekt på mannlige problemer som kvinner ikke kjenner til. Den trives på vanskelig tilgjengelige steder og under krevende forhold, og fruktene er fylt med oljer og aromaer. REGRAT: Den bitter-søte brennevinet er en utmerket aperitiff for vårens avgiftning av kroppen etter måltidet. Regrats blomster inneholder høye nivåer av karbohydrater. De plukkes tidlig på våren på markene rundt destilleriet. Tilgjengelig i 100ml, 200ml, 500ml, 700ml glassflaske.
Portefølje (9)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play