...Glutenfrie biscotti, aromatiske og duftende, uten laktose og egg. Laget med en deig basert på rismel, maisstivelse og sukker, med tillegg av vegetabilske fibre. Perfekte til alle tider av dagen, uten allergener og med mye smak. Tilgjengelig i praktiske porsjoner på 38g og i pakker på 150g.
Portefølje (10)
Italia, Giarre
...Mandelpasta er et av symbolene på siciliansk konditori, utbredt i forskjellige former og konsistenser over hele øya: hver type er utsøkt, fristende som kirsebær, fordi én fører til en annen. Det er mandelkaker, i Sicilia kaller vi dem 'mandelpasta': i variantene: Med mandler, Med appelsin, Med sitron og Med pistasjnøtter.
Portefølje (7)
...Småkake av mørdeig med myk innside fylt med kirsebær- og surkirsebærsyltetøy, glasert på overflaten. Det er en småkake som kan nytes når som helst, og vekten varierer fra 40 g til 400 g.
Samsvarende produkter
Sur Kirsebær Småkake
Sur Kirsebær Småkake
Portefølje (1)