Belgia, Gent
... det du leter etter. Kjøtt: et bredt utvalg av klassikere. Tenk for eksempel på irsk eller brasiliansk storfekjøtt eller ulike svineprodukter. Men vi tilbyr deg mer enn det. Hver måned setter vi en uvanlig dyreart i fokus, spesialtilpasset for restaurantbransjen. Fjærfeprodukter: husets spesialitet. Viltkjøtt: i viltseongen presenterer vi et variert utvalg av de beste viltkjøtttypene. I vårt tilbud finner du også fryseprodukter.
Belgia, Liege
...Piron & Gotta tilbyr et utvidet utvalg av ferskt og frosset kjøtt (Kjøtt fra ungokse, kvige, kalv med eller uten merke, Kjøtt fra svin og smågris med eller uten merke, Kjøtt fra lam, Kjøtt fra fjærfe, kanin, Viltkjøtt, Kjøttforberedelser, Håndverksprodukter: skinke, bacon, svinefett, osv.) i forskjellige former (Slakt, stykningsdeler, klar til å skjære, forbrukerportjoner) og emballasje under film, vakuum, under modifisert atmosfære.
Belgia, Waterloo
...Produsent av foie gras, terriner og håndverkscharcuteri siden 1984. Profesjonelle eller privatpersoner: vi tilbyr et bredt utvalg av hjemmelagde produkter, for å skape en hyggelig stund med dine gjester. Hos Quality & Tradition kan du skaffe deg et mangfold av kjente produkter som foie gras, terriner, viltkjøtt, magret samt mange komplementære produkter.
... spisesalen, på terrassen, i hagen avhengig av sesongen. Familær atmosfære og peis i restauranten. Viltkjøtt i sesong fra lokale jakter. Vierves er en av de vakreste landsbyene i Namur-provinsen og har et landskap som minner om lille Sveits. Regionen tilbyr mange muligheter for fritidsaktiviteter, sport og kultur. Mange merkede turstier, terrengsykling, kajakk,... museer, dampbanen til de 3 dalene.
Belgia, Ciney
Condroz Gibier er spesialisert på behandling, kutting og emballering av viltkjøtt. De tilbyr ulike viltprodukter fra Wallon-regionen som hjort, villsvin, rådyr, kalv... Condroz Gibier er først og fremst skaperen og ambassadøren for det første europeiske merket for belgisk viltkjøtt av sertifisert opprinnelse. Et helt år med studier og forskning i nært samarbeid med Gembloux universitetsfakulteter og sertifiseringstjenesten Promag har vært nødvendig for å utvikle denne nye kvalitetsstandarden.
Belgia, Bastogne
... bacon, kyllinglever-salat eller vaktelsalat. Om vinteren er det blåskjell, viltkjøtt, surkål og kjøttretter som vil varme deg opp mot kulden i Ardenne. Fire stjerner garanterer komfort og velvære i en hyggelig atmosfære, enten for fornøyelse eller arbeid. Vårt moderne hotell ligger i sentrum. 300 butikker innen rekkevidde, selv på søndager, eller bare et steinkast fra landsbygda.
Belgia, Robertville
I sesongen tilbyr vi et utvalg av viltprodukter tilgjengelig for både private og profesjonelle innen HORECA. For å fullt ut imøtekomme dine ønsker, finner du på denne siden en komplett liste over alle tilgjengelige viltprodukter: viltkjøtt, beinlår av rådyr, rådyrstek med svor, bein- og skulderkjøtt av rådyr, fersk rådyrsadel og ribbe, fersk rådyrbaron, rådyrsuppe, fersk rådyrfilet, beinlår av hjort, enten med eller uten bein, lårstek av hjort, renset og perlet hjortelår, fersk hjortesadel, hjortefilet, hjortemignon,…...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play