Belgia, Grobbendonk
...Kjøttfirmaet P. Wils er "spesialisten" på utbeining av svinehoder og blir anerkjent som en vellykket skjæringsbedrift for levering av ferskt eller frosset svinekjøtt til kjøttbearbeidingsindustrien. Omtrent 75 % av produktene eksporteres globalt. Avhengig av kundens ønsker, imøtekommer vi spesifikke snitt, fettinnhold eller spesialemballasje. Den sterke automatiseringen av vår produksjonsprosess og in-line produksjon gjør at vi kan levere et økonomisk og høykvalitetsprodukt, og dette med respekt for de strengeste hygieniske standardene.
Den Brugse Internasjonale Kjøttmarkedet er spesialisten på vakuumpakket og frosset kvalitetskjøtt for restaurantbransjen og storkjøkken. Også for levering til hjemmet er du på rett sted. Vi er spesialister på storfekjøtt, kalvekjøtt, svinekjøtt og lammekjøtt. I tillegg tilbyr vi den beste balansen mellom hygiene, kvalitet, pris og service.
Belgia, Oevel
Hos Bens produserer vi skåret svinekjøtt og svinekarcasser. Vår bedrift slakter opptil 20.000 svin og produserer 1000 tonn kjøtt per uke, og vi har både lokale kvalitets-slaktere og store internasjonale kjøttbedrifter blant våre kunder. Vårt omfattende og konkurransedyktige utvalg av svinekjøttprodukter kan leveres både ferskt og frosset. Bens arbeider i henhold til og oppfyller de strengeste kvalitetsstandardene. Med et moderne automatisert produksjonsanlegg, egne kjøle- og fryserom og effektiv transport er vi klare til å betjene deg hver dag!
Belgia, Antwerpen
Derycker Daniël startet i 1972 som en kjøttgrossist. På 90-tallet ble frosne fiskeprodukter lagt til sortimentet. Derycker tilbyr et bredt utvalg av ferskt kjøtt: storfekjøtt, svinekjøtt, lammekjøtt, vilt og fjærfe, men også frosset kjøtt og frossen fisk: fiskefileter, pillede reker, reker og scampi.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play