...Krydder har vært en essensiell del av matlaging og baking i tusenvis av år. Monokrydder som pepper, paprika eller kanel er blitt uunnværlige i hverdagen vår. Med økende krav fra forbrukerne, er spesielt naturlighet i fokus. Krydder er naturprodukter som oppfyller disse kravene på beste måte, og gir dermed matprodusenter utallige muligheter. Fra kjøtt- og pølsemat til bakervarer og innovative kreasjoner – i vårt krydderportefølje er det ingen grenser for fantasien.
Portefølje (20)
Nederland, Maarssen
... den egnet for diabetikere og lavkarbo dietter. Allulose fremmer også munnhygiene, da den ikke fremmer tannråte, og viser stabilitet i baking og matlaging, noe som gjør den allsidig for en rekke produkter. Molekylær formel: C6H12O6 CAS nr: 551-68-8...
Frankrike, Saint Ignat
...Hvetemel: Limagrain Ingredients tilbyr et utvalg av naturlige eller korrigerte hvetemel fra Limagrain-kulturene. Vi tilbyr hvetemel tilpasset dine behov: baking, babymat, snacks, ferdigretter. Hvetemel Babymat: Gjennom en streng tilnærming er Limagrain Céréales Ingrédients i stand til å levere til de største aktørene innen babymat. Vårt hvetemel for "babymat" gjør det mulig å lage instantgrøt...
Portefølje (7)
Tyskland, Wasserburg Am Inn
... bekvemmelighetsfaktor - Høy volum - God fuktighetsbevaring - Alt-i-ett prosess mulig - Egnet for vegetarianere - Bidrar til en konstant produktkvalitet - Stabilitet i luftede masser - Enkel lagring og håndtering - Fritt flytende - Stabilitet under baking og lagring...
Portefølje (10)
... sedimentering ved romtemperatur. Bruken er mulig både før og etter baking. GlazeMaker 25 er også egnet for bakervarer som fryses etter påføring. Glasuren tørker raskt, og sluttproduktene har en ikke-klebende overflate, hvis tiltalende glans opprettholdes i flere måneder. Hvis en ekstra bruning av bakverket ønskes, anbefaler vi å tilsette skummet melkepulver eller dekstrose til GlazeMaker-løsningen.
Portefølje (9)
Tyskland, Niederkrüchten
... proteiner og fiber, men også med sitt lave innhold av karbohydrater og kolesterol. Det er ideelt for lavkarbokosthold og brukes ofte i tilberedning av kaker og søtsaker. Enten i müsli, yoghurt, fruktsalat eller til baking, gir kokosmelet alltid en helt spesiell smaksopplevelse. Typisk næringsinnhold g / 100 g: Energi 330 Protein: 20 Karbohydrater: 15 hvorav sukker 15 Fett: 13 hvorav mettet fett: 11 Fiber: 42...
Portefølje (93)
Belgia, Ghislengien
Chocofolie er en leken og fargerik serie av åtte kremete fonduer laget med ekte belgisk sjokolade. Opprettet av BVF Ingrédients SPRL, et selskap som tilbyr innovative og teknologiske ingredienser for baking, lar Chocofolie-fonduene deg variere smaker og farger, og dyppe fruktene dine, marshmallows, kjeks og diverse godteri i ekte belgisk sjokolade. Denne enkle og raske desserten (klar til bruk...
...brune linfrø, gule linfrø, knuste linfrø, linfrøolje, solsikkefrø linolisk, solsikkefrø higholeic, rapsfrø, hampfrø, tistelfrø, soyabønner, sesam, blåvalmue, svart spisskummen, gresskarfrø, solsikkefrø til baking, solsikkefrø til konfekt, naturlig sesam, skrelt sesam, svart sesam, blåvalmue, gråvalmue, hvit valmue, skallfrie gresskarfrø (GWS), gresskarfrø Shine Skin, gresskarfrø steirisk type, hvete, bokhvete, durumhvete, spelt, emmer, rug, havre, bygg, hirse, popcornmais, matmais, quinoa, couscous...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play