Italia, Sassano
Med base i Sassano, i hjertet av Cilento nasjonalpark, er I Sapori del Vallo et håndverksfirma som produserer pasta etter gamle oppskrifter. En produksjon som har blitt overlevert fra mor til datter, der tradisjon og kvalitet er de hemmelige ingrediensene i en suksess som har vart i nesten 30 år. I Sapori del Cilento ble grunnlagt i 1994 av eieren Salvatore Calandriello, som sammen med sin kone ...
Portefølje (4)
...Vega400 er den mest solgte modellen fordi den, med sine kompakte dimensjoner, er en komplett maskin med teknologi på nivå med større maskiner, noe som gir både den mest krevende kunden og det minste laboratoriet muligheten til å ha en variert produksjon av kjeks. Vega 400-modellen er spesielt godt egnet for små og mellomstore bedrifter innen konditori, bakeri, restaurant, selvbetjening (Ho.Re.Ca...
Portefølje (7)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play