ufs.country_names.RU, Vladimir
...Dette er en blanding for å lage glutenfritt surdeigsbrød. Nå kan du bake glutenfritt brød uten gjær, egg og meieriprodukter. Alt du trenger å gjøre er å lage glutenfri surdeig fra vår blanding og bake deilig brød med den! Det er ingen smaker, konserveringsmidler eller andre skadelige mattilsetninger i blandingen. Dette produktet inneholder ikke gluten. Produktet er testet for gluten i hver...
Portefølje (116)
Ungarn, Budapest
... -emballering Produksjonsteknologiene våre er i stand til å: -bar ekstrudering -bar forming -tablett forming -folieinnpakning av alt ovenfor -produksjon av pålegg, og pakke dem i enten glass- eller plastkrukker Et av våre kortsiktige mål er en bake linje, som allerede er under planlegging. Dette vil gjøre oss i stand til å lage veganske, gluten-, sukker- og melkefrie alternativer i kjeks og svampekaker. Vi ser frem til å høre fra deg, enten du ønsker å produsere ditt eksisterende produkt med oss eller har en ny idé!
Portefølje (3)
... bakebolle. Tilsett vann. Rør. Etter 5-6 minutter tilsett litt olje, rør kort igjen - ferdig. Hell deigen i en form, la den hvile litt. Deretter stek i 60-70 minutter. Et unikt gluten- og hvete-fritt økologisk bake-resultat med sprø skorpe og vakker krumme/poring er det konsekvente bake(r)resultatet. De unikt velsmakende brødene og bakeblandingene er "Fritt for bakevarer" med den beste #BROTGEFUEHL™. Våre produkter er alle veganske, uten gluten, hvete, hvete-stivelse, soya, laktose, lupin, konserveringsmidler. Leverandør til den klassiske dagligvarehandelen og sluttbrukere.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play