Tyskland, Bad Bramstedt
... egen smak uten å dominere. Timian passer utmerket til grillkjøtt, fisk og gryteretter. Du kan også bruke den best i middelhavs grønnsaksretter med tomater, auberginer, poteter, zucchini og paprika. Og dessuten for middelhavsmat, supper og gryteretter. Innhold: 100,00 g Artikkelnummer: 206102...
Portefølje (89)
Italia, Palagonia
...Ingredienser: Auberginer 65%, solsikkeolje 35%, salt, eddik, naturlige smaker i varierende proporsjoner (rød pepper, mynte, hvitløk, persille). Sitronsyre, askorbinsyre. Beholdere av: 212g/620g/1kg/3kg...
Portefølje (55)
Italia, Imperia
... forseggjorte retter, smake til salater eller rett og slett berike en forrett. Lagringsmetode Oppbevares på et tørt og kjølig sted, unna varmekilder. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskapet (+4°C), og hold produktet dekket i olje og konsumere innen 5 dager. Kode: MEL 330...
Portefølje (44)
Italia, Messina
...-tomaten en "institusjon"! I denne tilberedningen har vår kokk Titti klart å fremheve smaken. De søte og salte smakene er perfekt kombinert. Perfekt å smøre på, men også til å bruke som saus til første- og hovedretter. Å smake på det er som å ta en reise til autentiske Sicilia! SKIVER AV AUBERGINE I OLJE: I glassene finner du kun ekte auberginer laget på en håndverksmessig måte.
Portefølje (10)
Italia, Paterno'
...Våre auberginer, som er typisk sicilianske, blir håndlaget, skåret i skiver, krydret med duftende lokal oregano, hvitløk, et klype chili og bevart utelukkende i ekstra jomfru olivenolje.
Portefølje (9)
Italia, Sassello
Italia, Casoria
...Gaeta-oliven, steinfrie italienske Gaeta-oliven, gigantiske italienske grønne oliven, papaccelle (paprika) i 5 kg bøtter. Scarole, friarielli, auberginer og artisjokker i olje i 1 kg glass, perfekte for fylling eller som forretter.
Portefølje (7)
Frankrike, Malataverne
...Ingredienser: Stekte auberginer i solsikkeolje 53%, tomater 46% (tomater, tomatjuice), løk 6,2%, tomatpuré, ekstra jomfru olivenolje 1,2%, salt, hvitløk, sukker, timian 0,1%, pepper.
Portefølje (188)
...Navnet stammer fra Capone, som på den tiden var lett tilgjengelig i sicilianske kjøkken på grunn av sin overflod. Capone ble servert sammen med tomat og aubergine. På begynnelsen av forrige århundre ble retten en del av den folkelige mattradisjonen, og capone ble erstattet med andre grønnsaker. Grønnsakene, nøye utvalgt, blir fritert separat, og deretter kokt med en spesiell tomatsaus. Ingredienser: Fritert aubergine i terninger 37%, tomatsaus, solsikkeolje, ekstra virgin olivenolje, løk, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddik.
Italia, Acicastello
...Førsteklasses utvalgte produkter, dyrket på tradisjonelt vis uten kjemikalier, krydret med ekstra jomfruolivenolje fra Sicilia. Vi kan tilby konserverte produkter i olje som: cherrytomater fra Pachino, artisjokker, auberginer, svarte oliven, artisjokkpate, svart olivenpate, paprika,...
Portefølje (10)
... fra Puglia er vårt flaggskipprodukt, men vi håndterer også matvarer som tomater, auberginer, squash og paprika. Og nå også ekstra virgin olje fra økologisk landbruk og tomatpuré, også økologisk. Fordi det som betyr mest for oss er å spre godheten, smaken og smakene fra vårt land, prinsippene i Middelhavsdietten, som er et immaterielt kulturarv for menneskeheten, hvor som helst vi har mulighet!
Italia, San Vito Dei Normanni
... som sine uunnværlige hjørnesteiner. I flere tiår har vårt hovedprodukt vært den brindisinske artisjokken, deilig naturlig, eller konservert i lake eller olje. I løpet av årene har vi også bestemt oss for å dedikere oss med lidenskap til andre produkter: squash, auberginer, tomater, sopp, oliven og andre grønnsaker. Våre konserver er resultatet av det lidenskapelige arbeidet på markene, av...
Tyrkia, Bursa
... frukter. Våre spesialtilpassede produkter produseres i forskjellige snitt og spesialiteter i henhold til ønskede spesifikasjoner fra våre kunder. VÅRE PRODUKTER 1 TØRKEDE TOMATER (SOLTØRKEDE - OVNSTØRKEDE / SALTEDE / SVOVLEDE) 2 SEMI TØRKEDE TOMATER (I OLJE I GLASS) 3 SAUSER 4 SYLTEDE GRØNNSAKER, KAPERSBÆR, HVITLØK, VINBLADER I SALTLAKE 5 OLIVEN (UTSTEDET, FYLT MED JALAPENO, HVITLØK) 6 RISTEDE GRØNNSAKER (RØDE RISTEDE PAPRIKA, RISTEDE AUBERGINER) 7 GRILTE GRØNNSAKER (ZUCCHINI, AUBERGINE, PAPRIKA) 8 TØRKEDE FRUKTER OG GRØNNSAKER 9 IQF FRUKTER OG GRØNNSAKER 10 FRYSETØRKEDE FRUKTER OG GRØNNSAKER...
Italia, San Vito Dei Normanni
Med over 300 hektar med jordbruksareal dyrker, bearbeider og transformerer vi alle typer grønnsaker. Vårt flaggskip er artisjokken, med millioner av bearbeidede enheter hvert år, men vi har også tomater, auberginer, squash, paprika og løk. Konservene, enten naturlige eller i olje, kan ha forskjellige typer emballasje: poser, bokser på 1 kg, 3 kg og større beholdere avhengig av kundenes behov...
...Vi produserer også ris, mel og olje. Vi er sertifisert i henhold til ISO 9001-standardene. Vårt mål er å fortsette å eksportere til et stadig økende antall land. Vi samarbeider med de beste gårdene i landet og bruker innovative dyrkingsmetoder. Dette gjør at vi kan skape optimale forhold for dyrking, pakking og lagring av produktene, og dermed sikre kvaliteten ved levering. Frukt og grønnsaker...
Andre produkter
artiskokker fra Egypt
artiskokker fra Egypt
Portefølje (1)
Italia, Montesano Sulla Marcellana
... er den beste kokken, og tradisjonen er den beste inspirasjonen. Derfor finner du i deres olivenolje-bokser de typiske produktene fra Cilento, tilberedt etter oppskriftene fra Middelhavsdietten. Deres typiske campanske produkter, konserverte i olje, eddik og lake, er spesialiteter med en raffinert smak, men som kan nytes uten formaliteter. Syltetøy, sauser, konserver, dressinger, kremer, pestoer...
Italia, Ospitaletto, Brescia
Vårt familieeide selskap ble grunnlagt i 1986, og siden den gang har vi personlig valgt ut råvarene og bearbeidet dem håndverksmessig for å sikre at vi kun tilbyr produkter av høy kvalitet. Hos Conserve Coradi kan du finne ekte delikatesser, produsert og bearbeidet etter tradisjonelle metoder med særlig fokus på miljøet: fra løk til chili, fra artisjokker til auberginer, samt oster, sauser...
Italia, Racale
...Agriturismoen strekker seg over 20 hektar hvor vi har frukttrær som gir oss våre syltetøy: granatepler, morbær, kaktusfiken, kvitten, hvite fiken og fikenfioroni. Vi har bjørnebærplanter og åkre hvor vi dyrker rapa, forskjellige tomatvarianter, paprika, artisjokker, soltørkede tomater, auberginer og tilberedninger som puré, sauser, paté og sauser. Våre pastaer er også beriket med sitron, appelsin...
Populære land for denne søkefrasen