... nykokt pasta er auberginekremen en kulinarisk inspirasjon. Også som salatdressing er den en mesterverk og gir en fløyelsmyk, aromatisk note. Kulinarisk mangfold, fra tradisjonelle oppskrifter blir internasjonale smaksopplevelser. Vår auberginekrem er nøkkelen til nye, spennende kreasjoner. Ferdigretter dypfryst Gastronomiutstyr Hotellnæring Matservice dypfryste matvarer engros Kollektiv catering Convenience Gastronomi spesialiteter...
Portefølje (10)
Frankrike, Biguglia
Av korsikansk opprinnelse ønsker kokk Jean-Michel Querci å dele sin kjærlighet for produktene fra sin øy gjennom sine kreasjoner. Som oppfinner av syltetøy laget med Brocciu (fersk korsikansk ost), tilbyr kokken oss en kulinarisk reise inn i sine røtter. Utvalget "O Mà" er svært variert og spenner fra søte gleder (syltetøy, pålegg, aromatiserte sukker, kaker) til salte gleder (aperitiff-spesialite...
Portefølje (68)
Frankrike, Cournon D'auvergne
Siden juli 2017 har CLAC, den Lokale Håndverks- og Kreative Konserveringsbedriften, utviklet og laget økologiske konserver basert på lokale ingredienser fra omtrent femten gårder og partnerbedrifter i Auvergne. I tråd med våre tre pilarer, BIO, LOKAL og HÅNDVERK, jobber vi med ferske ingredienser, plukket i full modenhet for å tilby deg smakfulle og 100% originale oppskrifter. CLAC forplikter se...
Portefølje (37)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play