Siden juli 2017 har CLAC, den Lokale Håndverks- og Kreative Konserveringsbedriften, utviklet og laget økologiske konserver basert på lokale ingredienser fra omtrent femten gårder og partnerbedrifter i Auvergne.
I tråd med våre tre pilarer, BIO, LOKAL og HÅNDVERK, jobber vi med ferske ingredienser, plukket i full modenhet for å tilby deg smakfulle og 100% originale oppskrifter.
CLAC forplikter se...
ALINE CHOCOLATIERE gjenoppfinner klassikerne innen sjokoladekonfekt i bastiansk stil. Det er hele Korsika i sjokoladegodterier: et subtilt ekteskap mellom skattene fra skjønnhetens øy og god sjokolade, gjennom honning, sitrusfrukter, hasselnøtter, skattene fra maquis og de emblematiske Canistrelli som bringer tilbake barndomsminner og lover overraskende og unike smaksopplevelser.
For flere år sid...
Grossist av provensalske spesialiteter i 25 år. Konserver og skåler for detaljhandel. Laget i Provence, uten konserveringsmidler. Svart tapenade, grønn tapenade med basilikum, auberginekaviar, artisjokkdelikatesse, ansjoviskrem, pesto med basilikum fra Provence, delikatesse av soltørkede tomater, sardiner med kandiserte sitroner, tomatdelikatesse med soltørkede tomater, soltørkede tomater i olje.
...Til tjeneste for gastronomien siden 1936, har Coudène, i dag, blitt den europeiske lederen innen "brandade av torsk". De har klart å diversifisere seg med opprettelsen av et utvalg av sørlige spesialiteter: brandade av torsk, Parmentier, tapenade, auberginekaviar, fiske-suppe, rouille, aïoli... og hele sitt utvalg av nye delikatesser til å smøre på.