Frankrike, Prunay-Sur-Essonne
Arômes & Saveurs skaper og produserer høykvalitetsaromaer for industrien: skreddersydde aromaer, naturlige aromaer og økologisk sertifiserte aromaer. Enten de er naturlige, økologiske, fargede, i pulverform eller til og med flytende, lager Arômes & Saveurs aromaer på forespørsel. Vi tilpasser oss alle deres spesifikasjoner, enten det er for et prosjekt innen mat, kosmetikk eller til og med for bru...
Portefølje (20)
Frankrike, Condom
... av aromatiserte viner, håndlagde likører og brennevin, samtidig som han fortsatte sin handelsvirksomhet innen Armagnac. I dag selger selskapet mer enn 500 000 flasker per år i alle regioner i Frankrike. Alle AURIAN-produkter er håndlaget med hjemmelagde fruktinfusjoner, naturlig aromatisert og oftest en blanding av begge. I september 2018 ble Florent og Isabella Soulhol eiere av huset AURIAN...
Portefølje (66)
Italia, Fontevivo
...avgasning og mer. Våre sektorer inkluderer: fruktjuicer, BRSA, brus eller retter, isotone og sportsdrikker, energidrikker, kullsyreholdig vann, aromatiserte vann, likører, puréer, fyllinger, sirup, pålegg og mer. Vi er også spesialister på høykonsentrasjons sukkerløsninger, spesielt for bruk i konfektindustrien. Vi kan også tilby komplette linjeløsninger, hjelpe-tjenester og installasjoner.
Portefølje (3)
Belgia, Seneffe, Belgique
... fruktforberedelser), meieriprodukter, soyabaserte eller risbaserte meieriprodukter, desserter, margariner, aromatiserte oljer, matoljer, brus, øl, likører og aperitiffer, varme drikker (te, kaffe, osv.), sauser og krydder, ferdigretter, parafarmasøytiske produkter, osv. Fra generiske noter til innovative noter, tilbys våre aromaer også i halal- og/eller kosher-versjoner og er biologisk kompatible.
Italia, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - er et håndverksfirma som produserer likører, pasta, syltetøy, tradisjonelle typiske søtsaker (fylte vafler, cartellate, mostaccioli, mandler med sukker), og aromatiserte oljer basert på gamle oppskrifter fra Gargano. De typiske søtsakene varierer fra cartellate med mandler og honning eller kokt vin, til mostaccioli med sitron eller sjokolade, til taralli med vin og...
Tyskland, Zellertal
Produksjon og utvikling av kostnadseffektive aromatiserte brennevin. Produksjon av naturlige likører uten tilsetning av aromaer, fargestoffer og konserveringsmidler.